Telt,duci,molett vagy ha úgytetszik kövér illetve extraduci nöt keresek!! Az extra nálam 120 kiló felett van!! De nem is a kilók száma számít nekem,hanem az alkat! Én kimondottan a széles csipöjü,vastag combu,hatalmas fenekü tehát körte alkatu duci nöt imadom!!!
Helló. Neked telt a feleséged ??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 14. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 14. csütörtök 19:33
Törölt felhasználó (203423)

szia. engem igen.
szia. engem igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 09. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 18:23
Törölt felhasználó (873002)

Vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna ha telt feleségét megdugnak? Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről hasznos és élvezetes időtöltésre wink részletek levélben !
33 éves ápolt, intelligens, diszkrét pasi hölgyet, párt keres, akár hosszabb távra is.
Telt holgytagu párral ismerkednek akik nyitottak volnanak mindenjora...
Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu

Szia, Hölgyet keresek, szeretkezésekhez, hosszabb távon állandó kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő férfi vagyok. Hely adott idő pedig rugalmasan alkalmazkodva.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő férfi vagyok. Hely adott idő pedig rugalmasan alkalmazkodva.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
Sziasztok.Eger,Miskolc,Mezőkövesd környékéről keresek hölgyet!
Monor vonzás körzetében keresek párt ha duci alkatú vagy az előny
Helló,Szia mindenkinek.
41 éves független heteró pasi vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz Dunakeszi, Göd, Vác Környékén. Barátság,nudizmus, közös programokra gondolok ill. szimpátia esetén a szex is szóba jöhet.
( Kezdő vagyok e téren ) Idősebb párok előnyben!!!
De nem a bumm bele szexre gondolok.
41 éves független heteró pasi vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz Dunakeszi, Göd, Vác Környékén. Barátság,nudizmus, közös programokra gondolok ill. szimpátia esetén a szex is szóba jöhet.
( Kezdő vagyok e téren ) Idősebb párok előnyben!!!
De nem a bumm bele szexre gondolok.
Sziasztok!
Szabolcs és Borsod megyékből lenne itt egy igényes pár egy szintén igényes pasinak a hétvégére?
Autóm van távolság nem gond!
Esetleges válaszokat priviben kérném
Addig is sok sikert mindenkinek!
Szabolcs és Borsod megyékből lenne itt egy igényes pár egy szintén igényes pasinak a hétvégére?
Autóm van távolság nem gond!
Esetleges válaszokat priviben kérném

Addig is sok sikert mindenkinek!

Törölt felhasználó (880346)

nöt párt bi ffit keresünk
Sziasztok!
21 éves, pesti, mackós srác vagyok, és partneremet keresem egy olyan hölgy személyében, akinek nem okoz gondot, hogy még szűz vagyok. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésedet, írj nyugodtan.
Norbi
21 éves, pesti, mackós srác vagyok, és partneremet keresem egy olyan hölgy személyében, akinek nem okoz gondot, hogy még szűz vagyok. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésedet, írj nyugodtan.
Norbi
Vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna ha telt feleségét megdugnak? Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
somogy m.-ből keresek kerek csajt
nöt párt bi ffit keresünk
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Hölgy partnerem keresem!Helyem van
25 éves macis srác vagyok, beszállnék párokhoz!!! Utazni tudok