Duci nö tagu párral ismerkdnek akik kedveleik az erotikus masszirozast is! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Természetesen az én farkam a nagy
)

Sziasztok,Gyál,Vecsés környékén telt nőt keresek,nagy farokkal

Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Hölgyet,lányt keresek!Helyem van!
Lennék az ajándékod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 12. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 12. csütörtök 07:49
Törölt felhasználó (900984)

Ki lesz a karácsonyi ajándékom? (az
adatlapom olvasd el)!!! Akár Búvóhellyel!!

Somogy megye, Kaposvár
Telt Hölgyeket kedvelő, ápolt, borotvált, egészséges 50-es férfi keres ma délutánra, estére partnert
Budapest. Intim: 16-17/4... kb... valaki mérje meg...

Budapest. Intim: 16-17/4... kb... valaki mérje meg...

Sziasztok! Telt lányokkal párokkal ismerkednék ! Fejér megye esetleg Pest!
Nagypopsit töltenék!

Hölgyet keresek!Helyem van!
sziasztok Pécsen keresnék hölgyeket kis szeretkezéshez 18 50 köszöt
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Somogy megye, Kaposvár
nöt párt keresünk
Hölgyek!

Sziasztok!!
Én egy 26 éves srác vagyok, aki szereti ha irányítják. Ha esetleg lenne kedved nekem feladatokat adni, amiket én tabuk nélkül végrehajtanék neked, akkor bátran vegyél fel skype-ra!!
Cím: childboy871
Én egy 26 éves srác vagyok, aki szereti ha irányítják. Ha esetleg lenne kedved nekem feladatokat adni, amiket én tabuk nélkül végrehajtanék neked, akkor bátran vegyél fel skype-ra!!
Cím: childboy871
Budapesti, ápolt, borotvált, egészséges, telt formákat is kedvelő kulturált 50-es férfi állandó Hölgy partnert keres, rendszeres heti találkozókra, de kizárólag "szexbarátság"-ra.
Helyem van. Intim: 16-17/4... kb...
Helyem van. Intim: 16-17/4... kb...
Ki lesz a karácsonyi ajándékom? (az