Sziasztok!
Keresek hölgyet, aki elfogadja biszexuális vágyaimat és közösen kereshetnénk partnereket!
Továbbá párt, ahol mindenki-mindenkivel felállásban élveznénk!
Vidékre is szívesen utazom, ha van értelme!
Keresek hölgyet, aki elfogadja biszexuális vágyaimat és közösen kereshetnénk partnereket!
Továbbá párt, ahol mindenki-mindenkivel felállásban élveznénk!
Vidékre is szívesen utazom, ha van értelme!
Sziasztok! Kényeztetnék telt nőket Pesten Én 39 éves 20/6 93kg pasi vagyok kro1974@citromail.hu
Sziasztok! Debrecenben nem szervez valaki szexházibulit ( szilveszteri szexházibulit )?
Szívesen csatlakoznék ha be venne valaki a buliba!!! Írjatok nyugodtan, nem bánnyátok meg!
Szívesen csatlakoznék ha be venne valaki a buliba!!! Írjatok nyugodtan, nem bánnyátok meg!

Sziasztok. Ma délelötti hancúrozásra keresek hölgyet vagy párt Sopronba.
Leveleket privire, adatlapra kérném.
Leveleket privire, adatlapra kérném.
Duci holgy keresne olyan pasit akinek lenne egy betanitott szelid tiszta nagy meretu kutyusa! Hely kellene csakis pesten vagy a kornyéken! hopipoke@citromail.hu ra varom a képeket! puszika mindenkinek!
Budapesti, telt formákat, idősebb Hölgyeket kedvelő, ápolt, borotvált 50-es férfi szabad préda
Helyem van. Intim: 16-17/4... kb..

Helyem van. Intim: 16-17/4... kb..
Hölgyeim!Ma este valaki?
Telt hölggyel szívesen eltöltenék 2-3 szexi órát. Budapesti, ápolt, borotvált, egészséges, kulturált 50-es férfi.
Helyem van. Intim: 16-17/4... kb...
Helyem van. Intim: 16-17/4... kb...

Ma este hölgyeim?Én ráérek!Helyem is van!
Sziasztok..Hölgyekkel ismerkednék,taliznék..én 187-100.39éves pasi vagyok..Fejér m és környéke...nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok. 32 éves srác vagyok. Duci, molett telt nőt keresek Szabolcs megyéből. Kor mellékes, szimpátia a lényeg.Lényeg hogy nyitott légy a szexben. Írjatok bátran
Telt Hölgyeket kedvelő, ápolt, borotvált, egészséges 50-es férfi vadóc Hölgy partnert keres
Budapest. Intim: 16-17/4... kb...

Budapest. Intim: 16-17/4... kb...

skype zorbas113
Duci nö tagu párral ismerkdnek akik kedveleik az erotikus masszirozast is! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Természetesen az én farkam a nagy
)

Sziasztok,Gyál,Vecsés környékén telt nőt keresek,nagy farokkal

Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Hölgyet,lányt keresek!Helyem van!
Lennék az ajándékod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 12. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 12. csütörtök 07:49
Törölt felhasználó (900984)

Ki lesz a karácsonyi ajándékom? (az
adatlapom olvasd el)!!! Akár Búvóhellyel!!
adatlapom olvasd el)!!! Akár Búvóhellyel!!