D.Pest megyei pár vagyunk. 37 éves kedvesem örömére keresünk egy jó nagy méretü férfit ki rendszeresen dugná.
sziasztok szép napot. 37 éves telt feleségem örömére keresek ápolt jó nagy vastag farkú férfit. hölgyeket is szereti
Facebokoon meg nézheted kedvesem

Sziasztok!
Miskolci pár vagyunk. Szeretnénk kipróbálni a 3-as szexet, egy hölggyel kiegészülve, vagy egy másik párral. Írj privit és megbeszéljük.
Miskolci pár vagyunk. Szeretnénk kipróbálni a 3-as szexet, egy hölggyel kiegészülve, vagy egy másik párral. Írj privit és megbeszéljük.
Várpalotán keresek telt nöt sex kapcsolatra!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Igényes, telt alkatú hölgyet keresek szexkapcsolatra. Többit privátban.
Igényes, telt alkatú hölgyet keresek szexkapcsolatra. Többit privátban.
Van itt olyan lány vagy pár aki most csatlakozna hozzánk? helyünk van de utazás is megoldható! 2 fiú 1 lány vagyunk

Szia èn bèkès megyei vagyok,31 èves magas vèkony,de egyáltalán nem zavarnak a feltèteleid!Meg kène probálnunk.
(Ez egy válasz vöröske01 üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 01. csütörtök 09:19

Sziasztok!Békésmegyéböl vagy annak vonzás körzetéböl keresek egy 20-35 éves közötti fiút szexre akit nemzavar ha közben nézik vebkamerán keresztül!Én egy kicsit ducibb 25 éves lány vagyok de imádom a sexet!ha felkeltettem az érdeklődésed akkor irj nyugodtan és ott megbeszélhetjük a továbbiakat és fénykép csere is lessz akkor!
Sziasztok,
keresünk egy molett vagy duci alkatú Hölgyet közös örömszerzés céljából! Diszkréció adott és elvárt!
Várjuk leveled
keresünk egy molett vagy duci alkatú Hölgyet közös örömszerzés céljából! Diszkréció adott és elvárt!
Várjuk leveled

Erotikus takarító buli! Két budapesti takarítónőt és plusz egy takarító férfit! Lenge, erotikus öltözetben, vagy meztelenül kitakarítunk, aztán buli! 40-50 körüli teltebb hölgyek is jól beindítanak

Sziasztok 05. - 10. Pár vagy hölgy ki jönne Tatára klubba akár velünk
kecskemèti hölgyet, párt keresek alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
párt keresünk
Egymást szerető fiatalos pár párcserés sexhez keres párokat. Kövérebb pasi 189cm/130kg vékony lány 172cm/58kg.Csak akkor irjatok ha ezek a paraméterek megfelelnek!!!!!Debrecenik vagyunk.
Telt alkatú, szexet kívánó hölgyet keresek! Helyem van Budapesten, de menni is tudok... Ápolt, borotvált, 50-es férfi. Harmadiknak is szívesen csatlakozom...
Sürgős...

Hétfőn estére hölgyek lányok részére szállást adnák Pesten
Sziasztok.
Hétfő estére keresem hölgy ,lány partnerem Pesten. Helyem van diszkréció ápoltság elvárt.
Alkat mindegy. Én egy 30-as mackós alkatú fiatalember vagyok. Rajtad múlik mit szeretnél.
Közös gabalyodás, nyali-fali akár csak a te örömödre, vagy csak egy sima ismerkedés beszélgetés.
Szívesen várok félős szégyenlős hölgyeket (fiatalokat) is ,aki kíváncsi a dolgokra ,vagy csak érdeklődik
az efféle kapcsolatok iránt. Még nekem sem volt ilyenben részem ezért szeretném kipróbálni milyen ez a fajta találkozás. Picit én is félénk típus vagyok ,de remélem ha alkalmam nyílik rá akkor megnyílunk egymás előtt és kellemes időt tudunk eltölteni egymással.
Képet itt nem találsz az eddigi negatív tapasztalataim miatt. De ha jelentkezel és közös a szimpátia mindenre sor kerül. Addig is üzibe /privibe/ keress ha magadra ismertél.
Hétfő estére keresem hölgy ,lány partnerem Pesten. Helyem van diszkréció ápoltság elvárt.
Alkat mindegy. Én egy 30-as mackós alkatú fiatalember vagyok. Rajtad múlik mit szeretnél.
Közös gabalyodás, nyali-fali akár csak a te örömödre, vagy csak egy sima ismerkedés beszélgetés.
Szívesen várok félős szégyenlős hölgyeket (fiatalokat) is ,aki kíváncsi a dolgokra ,vagy csak érdeklődik
az efféle kapcsolatok iránt. Még nekem sem volt ilyenben részem ezért szeretném kipróbálni milyen ez a fajta találkozás. Picit én is félénk típus vagyok ,de remélem ha alkalmam nyílik rá akkor megnyílunk egymás előtt és kellemes időt tudunk eltölteni egymással.
Képet itt nem találsz az eddigi negatív tapasztalataim miatt. De ha jelentkezel és közös a szimpátia mindenre sor kerül. Addig is üzibe /privibe/ keress ha magadra ismertél.
Sziasztok ! 36 / 39 pár vagyunk,párcseréhez hasonló korú párt keresünk .....
Sziasztok!Nyíregyházi hellyel rendelkező pasit, keresünk.Hétvégére.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Nincs Nyíregyen egy ilyen pasi?