Hölgypartnerem keresem,akinek lenne kedve a hétvégén egy kis hancúrozáshoz!Helyem van!
Esetleg pest jó lenne nektek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 12. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 12. csütörtök 20:10
Törölt felhasználó (855390)

Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
kecskemèti hölgyet, párt keresek alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Jó napot vagy jó estét !
25 éves Férfi vagyok és tapasztaltabb hölgy társamat keresem Pécs környékéről. Nem kalandot keresek. 186 cm magas vagyok 120 kg lehet a sulyom most elgondolkodtat pedig tévedés, kemény fizikai munkát végzek és csak a pocakomon van egy kis felesleg. Igényes vagyok ápolt és rendezett. szívesen fogadok minden levelet: omszpecs@hotmail.hu
25 éves Férfi vagyok és tapasztaltabb hölgy társamat keresem Pécs környékéről. Nem kalandot keresek. 186 cm magas vagyok 120 kg lehet a sulyom most elgondolkodtat pedig tévedés, kemény fizikai munkát végzek és csak a pocakomon van egy kis felesleg. Igényes vagyok ápolt és rendezett. szívesen fogadok minden levelet: omszpecs@hotmail.hu
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
Sziasztok! Duci párt ,hölgyet keresek pest megyében! Vecsés-Cegléd vonal és vonzás körzete előny.
50-60 körüli Hölgyet kényeztetnék ma! Telt formákat is kedvelem, alkat mindegy, nem kell, hogy szép legyél, akard a szexet! Budapest, helyem van. 50-es, borotvált férfi.
Telt,extratelt nö illetve ilyen nötagu pár barátja lennék!
Pesten vendégül látnák magamnál ma lányokat hölgyeket egy kis hancúrra vagy amire csak akarod.
Többit privátban
Többit privátban
Sziasztok,
Unatkozó duci lányokat nőket akarok ma kielégíteni BP-en
Illetve ha egy valaki lesz, az se baj, mert vele akkor sokáig tart majd
))
hivjatok csajok. 20-507-9650

Unatkozó duci lányokat nőket akarok ma kielégíteni BP-en

Illetve ha egy valaki lesz, az se baj, mert vele akkor sokáig tart majd

hivjatok csajok. 20-507-9650
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
én is imádom husi lányokat
Sziasztok!
Péntek délelőtt, szívesen kényeztetnék egy telt idomokkal rendelkező, szexben elhanyagolt, budapesti hölgyet! Kor nem számít, és párhoz is csatlakoznék!!!!
Péntek délelőtt, szívesen kényeztetnék egy telt idomokkal rendelkező, szexben elhanyagolt, budapesti hölgyet! Kor nem számít, és párhoz is csatlakoznék!!!!
sziasztok 20éves budapesti fiú 35+ hölgyel "rendeznék" fagyizas stb ha érdekel írj bátran!! facebookguba@citromail.hu köszi

Telt keblu holgytagu párral ismerkednek ahol a holgy imadja ha ketten kényeztetik egyszerre! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
XVIII-XIX kerületben hellyel rendelkező nőt támogatnék délelőttönként.
Választ csak privátban!

hali
a mellek annyira nem érdekelnek! ami fontos nekem az a popsi!
legyen olyan mint agy brazil csajé méretes de formás!
borsodból vki?
a mellek annyira nem érdekelnek! ami fontos nekem az a popsi!
legyen olyan mint agy brazil csajé méretes de formás!

borsodból vki?