Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
én is imádom husi lányokat
Sziasztok!
Péntek délelőtt, szívesen kényeztetnék egy telt idomokkal rendelkező, szexben elhanyagolt, budapesti hölgyet! Kor nem számít, és párhoz is csatlakoznék!!!!
Péntek délelőtt, szívesen kényeztetnék egy telt idomokkal rendelkező, szexben elhanyagolt, budapesti hölgyet! Kor nem számít, és párhoz is csatlakoznék!!!!
sziasztok 20éves budapesti fiú 35+ hölgyel "rendeznék" fagyizas stb ha érdekel írj bátran!! facebookguba@citromail.hu köszi

Telt keblu holgytagu párral ismerkednek ahol a holgy imadja ha ketten kényeztetik egyszerre! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
XVIII-XIX kerületben hellyel rendelkező nőt támogatnék délelőttönként.
Választ csak privátban!

hali
a mellek annyira nem érdekelnek! ami fontos nekem az a popsi!
legyen olyan mint agy brazil csajé méretes de formás!
borsodból vki?
a mellek annyira nem érdekelnek! ami fontos nekem az a popsi!
legyen olyan mint agy brazil csajé méretes de formás!

borsodból vki?
párt keresünk
Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Hölgyeim!Mai nap esetleg valakinek lenne kedve egy kis kellemes időtöltéshez?
Sziasztok!
Ma estére Budapesten telt, igényes hölgyet (esetleg párt) keresek. Többit privátban
Ma estére Budapesten telt, igényes hölgyet (esetleg párt) keresek. Többit privátban

Sziasztok!
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Sziasztok!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne?
Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne?

Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!
Szia,, szombat este megfelelne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 22. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 22. csütörtök 15:28
Törölt felhasználó (888545)

Nagy idomokkal rendelkező telt Hölgy társaságát keresem....

Ápolt, borotvált, 50-es férfi. Helyem van, intim: 17...
Budapest.

Ápolt, borotvált, 50-es férfi. Helyem van, intim: 17...
Budapest.
Lányt keresünk harmadiknak közös élvezetekhez..
Bi legyél, hely van.. irj bátran.

kecskemèti hölgyet, párt keresek alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
partnernek ( bi aktívként igény esetén)