Szegeden és környékén keresek telt lányokat, hölgyeket, illetve hölgy tagú párokat egy kis alkalmi/tartós hancúr kapcsolatra. Kor nem számít

párt lányt keresünk duci mackósat nem vagyunk vékonyak
Szombathely-Sopron közt keresek lányt-asszonyt 18-tól aki nem idegenkedik a játékoktól sem. feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
40 feletti telt hölgynél nyalakodnék..
sziasztok
többes szexet kedvelő párokkal-hölgyekkel ismerkdenék
33 éves vagyok,190cm,98kg,férfias alkat
szerszámom 18cm,borotvált
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
kocsi van,utazni tudok
mail:oxigen80@gmail.com
többes szexet kedvelő párokkal-hölgyekkel ismerkdenék
33 éves vagyok,190cm,98kg,férfias alkat
szerszámom 18cm,borotvált
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
kocsi van,utazni tudok
mail:oxigen80@gmail.com
Pápán hölgyet nyalnák, akár viszonzatlanul, lényeg diszkréció, ápoltság ! / Válaszokat privátba várom ! /
Telt 40 feletti hölgyet, párt meglesnék
duci macis párral ismerkednénk
Sziasztok!
Holnap reggeltől estig Délegyházán süttetjük magunkat a napon.....
Holnap reggeltől estig Délegyházán süttetjük magunkat a napon.....
Ma ráérő hölgy Budapesten? Telt formákat is kedvelem
Alkat mindegy, nem kell, hogy szép legyél, akard a szexet! Budapest, helyem van. 50-es, átlagos alkatú, borotvált férfi.

Hölgypartnerem keresem,akinek lenne kedve a hétvégén egy kis hancúrozáshoz!Helyem van!
Esetleg pest jó lenne nektek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 12. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 12. csütörtök 20:10
Törölt felhasználó (855390)

Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
kecskemèti hölgyet, párt keresek alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Jó napot vagy jó estét !
25 éves Férfi vagyok és tapasztaltabb hölgy társamat keresem Pécs környékéről. Nem kalandot keresek. 186 cm magas vagyok 120 kg lehet a sulyom most elgondolkodtat pedig tévedés, kemény fizikai munkát végzek és csak a pocakomon van egy kis felesleg. Igényes vagyok ápolt és rendezett. szívesen fogadok minden levelet: omszpecs@hotmail.hu
25 éves Férfi vagyok és tapasztaltabb hölgy társamat keresem Pécs környékéről. Nem kalandot keresek. 186 cm magas vagyok 120 kg lehet a sulyom most elgondolkodtat pedig tévedés, kemény fizikai munkát végzek és csak a pocakomon van egy kis felesleg. Igényes vagyok ápolt és rendezett. szívesen fogadok minden levelet: omszpecs@hotmail.hu
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
Sziasztok! Duci párt ,hölgyet keresek pest megyében! Vecsés-Cegléd vonal és vonzás körzete előny.
50-60 körüli Hölgyet kényeztetnék ma! Telt formákat is kedvelem, alkat mindegy, nem kell, hogy szép legyél, akard a szexet! Budapest, helyem van. 50-es, borotvált férfi.
Telt,extratelt nö illetve ilyen nötagu pár barátja lennék!