Sziasztok!
Holnap este szívesen meglátogatnék telt/duci hölgyet, vagy ilyen hölgy tagú párt. 26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a többit
Holnap este szívesen meglátogatnék telt/duci hölgyet, vagy ilyen hölgy tagú párt. 26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a többit

Sziasztok!
Ma ráérnék a környéken pároknak vagy egyedülálló nőknek! Korhatár nélkül!
Ma ráérnék a környéken pároknak vagy egyedülálló nőknek! Korhatár nélkül!
Sziasztok.Keresünk értelmes,ápolt,szimpatikus férfias férfit.Akinek,nem hosszu a haja,nem hosszu a körme,van foga,nem "ásokás"egy körme sem,lehet magasra tettük a mércét...aha ja...flancolunk..Amire keresnénk az a hölgytag popsijanak bejáratása,mert még nem rendszeresen használt és a hazai kissé vaskos..ezért keresünk vékony kis méretü partnert aki a fent leirtaknak megfelel,tovabb nem bi és nem félnapi utazással tudna jönni.Ezért peströl keresünk.A kor nem mérvadó,de nem keresünk tiniket,vagy veteránokat sem.Inkabb erösebb alkattal,mint kisfius alkattal jelentkezz.Képet kérünk aztan meglatjuk.Erdeklödö cybersexelö rudi razok kiméljenek.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.Adatlapomon Adataim.
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.Adatlapomon Adataim.
40 feletti hölgyek minden erotikus kivánságát teljesíteném, viszonzás nélkül.
Sziasztok!
Telt/duci hölgyet keresek szexkapcsolatra. Esetleg ilyen hölgy tagú párnál lennék házi barát, aki besegít a hölgy élveztetésébe
.
26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a részleteket
Telt/duci hölgyet keresek szexkapcsolatra. Esetleg ilyen hölgy tagú párnál lennék házi barát, aki besegít a hölgy élveztetésébe

26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a részleteket

Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.
szegeden és közelébe masszázst vállalok, nőknek, pároknak... biztos megegyezünk.. smile smile smile egyéni kérés is lehetséges... smile
40 feletti telt hölgynél nyalakodnék..
macis cuci tulsujos párral ismerkednénk
Sziasztok.
Szerda estére keresem hölgy ,lány partnerem Pesten. Helyem van diszkréció ápoltság elvárt.
Alkat mindegy. Én egy 30-as mackós alkatú fiatalember vagyok. Rajtad múlik mit szeretnél.
Közös gabalyodás, nyali-fali akár csak a te örömödre, vagy csak egy sima ismerkedés beszélgetés.
Szívesen várok félős szégyenlős hölgyeket (fiatalokat) is ,aki kíváncsi a dolgokra ,vagy csak érdeklődik
az efféle kapcsolatok iránt. Még nekem sem volt ilyenben részem ezért szeretném kipróbálni milyen ez a fajta találkozás. Picit én is félénk típus vagyok ,de remélem ha alkalmam nyílik rá akkor megnyílunk egymás előtt és kellemes időt tudunk eltölteni egymással.
Képet itt nem találsz az eddigi negatív tapasztalataim miatt. De ha jelentkezel és közös a szimpátia mindenre sor kerül. Addig is üzibe /privibe/ keress ha magadra ismertél.
Szerda estére keresem hölgy ,lány partnerem Pesten. Helyem van diszkréció ápoltság elvárt.
Alkat mindegy. Én egy 30-as mackós alkatú fiatalember vagyok. Rajtad múlik mit szeretnél.
Közös gabalyodás, nyali-fali akár csak a te örömödre, vagy csak egy sima ismerkedés beszélgetés.
Szívesen várok félős szégyenlős hölgyeket (fiatalokat) is ,aki kíváncsi a dolgokra ,vagy csak érdeklődik
az efféle kapcsolatok iránt. Még nekem sem volt ilyenben részem ezért szeretném kipróbálni milyen ez a fajta találkozás. Picit én is félénk típus vagyok ,de remélem ha alkalmam nyílik rá akkor megnyílunk egymás előtt és kellemes időt tudunk eltölteni egymással.
Képet itt nem találsz az eddigi negatív tapasztalataim miatt. De ha jelentkezel és közös a szimpátia mindenre sor kerül. Addig is üzibe /privibe/ keress ha magadra ismertél.
Jó volt az idő.
Szinte senki nem volt a parton.
A víz kicsit hideg volt. A hétvégén ismét megyünk, most sátorral egész éjszakára. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 14. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 14. szombat 20:58
Szinte senki nem volt a parton.
A víz kicsit hideg volt. A hétvégén ismét megyünk, most sátorral egész éjszakára. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 14. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (918694)

Sziasztok!
Holnap reggeltől estig Délegyházán süttetjük magunkat a napon.....
Holnap reggeltől estig Délegyházán süttetjük magunkat a napon.....
Szegeden és környékén keresek telt lányokat, hölgyeket, illetve hölgy tagú párokat egy kis alkalmi/tartós hancúr kapcsolatra. Kor nem számít

párt lányt keresünk duci mackósat nem vagyunk vékonyak
Szombathely-Sopron közt keresek lányt-asszonyt 18-tól aki nem idegenkedik a játékoktól sem. feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
40 feletti telt hölgynél nyalakodnék..
sziasztok
többes szexet kedvelő párokkal-hölgyekkel ismerkdenék
33 éves vagyok,190cm,98kg,férfias alkat
szerszámom 18cm,borotvált
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
kocsi van,utazni tudok
mail:oxigen80@gmail.com
többes szexet kedvelő párokkal-hölgyekkel ismerkdenék
33 éves vagyok,190cm,98kg,férfias alkat
szerszámom 18cm,borotvált
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
kocsi van,utazni tudok
mail:oxigen80@gmail.com
Pápán hölgyet nyalnák, akár viszonzatlanul, lényeg diszkréció, ápoltság ! / Válaszokat privátba várom ! /