Szegeden és környékén ismerkednék telt alkatú lánnyal, nővel, telt párokkal! Privát üzit várok!
Sziasztok!
Párt keresnék Budapest és környékén a hölgy örömére!!
Hely nállam is megoldható!!
Akár ma este is!
Párt keresnék Budapest és környékén a hölgy örömére!!
Hely nállam is megoldható!!
Akár ma este is!
örülünk és köszi .....te sem vagy rossz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 30. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 30. hétfő 15:45
Törölt felhasználó (900897)

Sziasztok! Nagyon tetszik a hölgy.
Sziasztok! Nagyon tetszik a hölgy.
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 28. szombat 05:39

mi is szeretjük a telt idomokat,ha van ilyen pár vagy fiu az irjon
párt keresünk ill bi nöt ffit
nagyobb méretü pasit?
38/178 jóképű Bp.-i férfi napközbeni szabadidővel, elhanyagolt hölgyek, asszonyok titkos szeretője lenne. Betársulnék párokhoz a hölgy örömére. jopasi@vipmail.hu
ISMERKEDNÉNK !

Törölt felhasználó (883513)

Jelen!

Sziasztok!
Telt/duci hölgyet keresek szexkapcsolatra. Esetleg ilyen hölgy tagú párhoz is csatlakoznék.
26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a részleteket.
Telt/duci hölgyet keresek szexkapcsolatra. Esetleg ilyen hölgy tagú párhoz is csatlakoznék.
26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a részleteket.
Jelen!
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Én szivesen.... (Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szivesen.... (Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (916700)

Már hogyne lenne olyan férfi aki duci NÖért rajong!

párt keresünk minden jóra
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Hétvégi kikapcsolódáshoz keresek hölgyet!Helyem van!
Sziasztok!Kaposvár könyéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.