Sziasztok!
Békés megyei elhanyagolt érett, duci hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
Békés megyei elhanyagolt érett, duci hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
Sziasztok.
Pár vagy lány? Borsod?
Pár vagy lány? Borsod?
Sziasztok! Imádom a husis falatokat!
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2014. 11. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 28. péntek 10:10

Telt idomokert rajongo fiut keresunk,szeresd a nagy melleket,popsit,vastag combot,,nagy csiklot.Tenyleg a telt idomok izgassanak!
párt keresünk hasonló alkattal mint mi vagyunk
szia, 21 vagyok és telt hölgyet keresek közös örömszerzésre skypeon, ha van kedved bennie92@indamail.hu
Ápolt 30-as házaspár keres párt vagy házaspárt egymás előtti szexhez, ahol mindenki a saját párjával szeretkezik és közben élvezhetjük a másik pár által okozott vizuális élményt. Jó kapcsolat kialakulása esetén tovább is léphetünk!
Sziasztok debrecenbe 43.éves mackos 130.kg pasi akár most vagy reggeli orakban ,!? sokmindenre nyitott.!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 26. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 26. szerda 19:20
Törölt felhasználó (910320)

párt keresünk játékokra hasonló alkattal mint mi vagyunk
Sziasztok, írtam a privire.
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2014. 11. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Telt idomokert rajongo fiut keresunk,szeresd a nagy melleket,popsit,vastag combot,,nagy csiklot.Tenyleg a telt idomok izgassanak!
Ma estére hölgypartnerem keresem!
én imádnám

Egy telt nőt,èlveznèk!
Sziasztok Tibor vagyok, 36 éves, budapesti, nyitott pasi. 195/90. Szívesen megismerkednék veletek! Mit tudhatok meg rólatok? Írtam privát üzenetet is!

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035

sziasztok

Mégegyszer, utoljára......
Sziasztok!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
Sziasztok!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
párt keresünk játékokra hasonló alkattal mint mi vagyunk
Sziasztok! 34/37 éves nem együtt élő pár vagyunk. Szombat estére keresnénk telt,duci,bisex Nőt vagy ilyen párt Vas és Zala környékéről akinek van helye is! Írjatok!!!
Bèkèscsabán,hölgy vagy pár?Szivesen lennèk házi barát!