Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Szombat estére,,éjszakára keresünk plusz egy férfit Heteró alapon feleség kényeztetésére...Olvass Adatlapot....Küszi..Leveleket privátban

Sziasztok! Csinos 40-es pár duci hölgyet vagy párt keres..
Sziasztok!
Ma napközben kényeztetnék telt feleséget, barátnőt, anyát egyedül vagy akár hetero párjával is. Miskolcon.
Ma napközben kényeztetnék telt feleséget, barátnőt, anyát egyedül vagy akár hetero párjával is. Miskolcon.
Mezőkövesd környékéről hölgy?
Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 borotvált farkam a 2-3 menetes kalandokat szereti.
Írjatok!
Péntek estére/éjjelre keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 borotvált farkam a 2-3 menetes kalandokat szereti.
Írjatok!
Sziasztok. Csinos Soproni érett nőt keresek 50 + tartós izgalmas erotikus kapcsolatra.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szia!
Most pénteken találka este? Egész éjjel kényeztetnélek! Írj! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 31. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 31. szombat 17:51
Most pénteken találka este? Egész éjjel kényeztetnélek! Írj! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 31. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860920)

Extra duci lány férfit keres.... helyem van

Székesfehérvár??
Hölgy v pár??
35éves NAGYfiu vagyok
kisbakancs5@gmail.com
Hölgy v pár??
35éves NAGYfiu vagyok
kisbakancs5@gmail.com
Sziasztok!
27 éves srác vagyok. Budapesten hölgyeket kényeztetnék
27 éves srác vagyok. Budapesten hölgyeket kényeztetnék

Hali. Borsodból valaki?
Érzéki pasi,győri telt vadmacskának hosszútávra?Hely kell!
Sziasztok!
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát

duci tulsujos pár vagyunk szivesen ismmerkednénk párral il növel
ez elég jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 31. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 31. szombat 17:51

Törölt felhasználó (860920)

19 éves srác szívesen elégítene ki duci lányokat. írjatok itt üzit vagy pestmegyeisrac@freemail.hu-ra.

Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Sziasztok, 40-es csajként estére CSAJT keresek, akivel kényeztetnénk egymást kettesben!
Százhalombattán a környéken, vagy a 22.- 11. kerületben valaki vagy valakik??
Sok mindent érdekelne!
Sok mindent érdekelne!