Sziasztok, Csongrád megyében keresek egy lányt, főként laza, kötetlen kapcsira.
Én egy 30-as, kedves, ápolt, normális srác vagyok. Lehetsz ducibb alkatú is.
De ha csak levelezni, beszélgetni szeretnél valakivel, akkor is írhatsz bátran: dennyz@freemail.hu

Sziasztok
Hölgyet keresek Mezőkövesd környékéről!

Unatkozó hölgyet,v. párt fogadnánk ma este Gödöllőn!
Hölgy v pár???
35éves NAGYfiu vagyok
35éves NAGYfiu vagyok
Sziasztok!
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után.
Privátban...
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után.
Privátban...
Sziasztok !
Vasárnap délutáni szauna programra csatlakoznék Debrecen Termál vagy Szoboszló Béke hotel. Egy kis kötetlen ismerkedés, meztelenség, kis maszti valami. Hölgyek vagy párok.
Köszi !
Vasárnap délutáni szauna programra csatlakoznék Debrecen Termál vagy Szoboszló Béke hotel. Egy kis kötetlen ismerkedés, meztelenség, kis maszti valami. Hölgyek vagy párok.
Köszi !
Sziasztok!
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
Sziasztok !
Köszi !
Köszi !
Sziasztok!
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után. Cuckold játék, kis perverzió is belefér...
Privátban...
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után. Cuckold játék, kis perverzió is belefér...
Privátban...
Sziasztok !
Köszi !
Köszi !
Unatkozó hölgyet keresek!Helyem van!
Hello!Bp-i hölggyel, párral ismerkednék...
Pircinges v tetkos Hölgy????
kisbakncs5@gmail.com
kisbakncs5@gmail.com
Sziasztok!Keresünk a hétvégére Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit vagy párt.A hölgy/hölgyek örömére kényeztetésére.Mi egy dagi pár vagyunk.
Gödöllői 40-es pár duci csajt keres esti játékokhoz,de párt is szivesen látunk. Helyünk van.
Mezőkövesd környékéről egy hölgy?