Sziasztok ! Január második felére keresünk párt aki fogadni tud minket .(üzibe)
É&A
É&A
Sziasztok. Gátlástalan,perverz nőt -párt keresek Bük-Sopron környékén. Bármelyik korosztály érdekel.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok. Gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Érett hölgyet kényeztettnék
Dombóvár v körny.
kisbakancs5@gmail.com
Dombóvár v körny.
kisbakancs5@gmail.com
Sziasztok
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Laza esti kalandra keresem hölgyek,párok társaságát! Mobilis vagyok!
Sziasztok. Gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok.Telt nagymellű hölggyel ismerkednék tartós kapcsolatra szegeden.
Be szalnek en pasi
(Ez egy válasz nyuszikáék üzenetére (2016. 01. 05. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 05. kedd 07:35

Gödöllői negyvenes pár hétvégi szórakozást keres duci hölgy v. pár társaságában!
Sziasztok dugnek valaki
Sziasztok. Gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Puncit nyalnék
Sziasztok!
Holnap este párt,hölgyet fogadnék vagy meglátogatnék Budapest és környékén!
Holnap este párt,hölgyet fogadnék vagy meglátogatnék Budapest és környékén!
Sziasztok
Dombóvár v körny???
Hölgy???
35.170.65.barna haj barna szem
kisbakancs5@gmail.com
Hölgy???
35.170.65.barna haj barna szem
kisbakancs5@gmail.com
párt nöt keresünk hetero és bi
Sziasztok .
Telt hölgyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék . Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
Telt hölgyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék . Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
Bp-i pasi vagyok. 90+ hölggyel , párral ismerkednék.
Jövő hétvégére(szombat , vasárnap du. vagy este ) keresnénk párt , esetleg hölgyet aki fogadni tud Bp. és Pest megyében ./üziben/