Yoni-masszázsban jártas masszőrt keresek a feleségem részére születésnapi meglepetésnek!
Elsősorban Miskolcról vagy vonzáskörzetéből!
Aki ért ezen masszázshoz és kedvet kapott egy 30-as feleség kényeztetéséhez, kérem privát üzenetben jelezze!
Elsősorban Miskolcról vagy vonzáskörzetéből!
Aki ért ezen masszázshoz és kedvet kapott egy 30-as feleség kényeztetéséhez, kérem privát üzenetben jelezze!
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.
Telt hölgy v anyuka?
Kaposvàr-Dombóvàr
36.170.65 nagyobb intim
Kaposvàr-Dombóvàr
36.170.65 nagyobb intim
Sziasztok! 22 éves magas vékony férfi ismerkedne telt/duci hölgyekkel 20-40 éves korosztályban. Diszkréció adott és elvárt. Budapesten és környékén. Hellyel sajnos nem rendelkezem de bármi megoldható

Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, sportos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
vágyaink kielégítésére keresek partnert!
22éves bevállalós fiú keres telt hölgyeket közös öröm szerzésre monor és környékéről
Sziasztok!
Hétfőn, Veszprém-Debrecen útvonalon ki csatlakozna hozzám?
Még aznap jövök is vissza!
Olyanok is bátran írhatnak, akik Debrecenből látogatnának a Dunántúlra. Esetleg Budapest-Budapest...stb.
Vasárnap estig várok üzeneteket, 18-46 éves korig, kizárólag nőktől!
Részleteket szintén üzenetben, vagy e-mailben!
Hétfőn, Veszprém-Debrecen útvonalon ki csatlakozna hozzám?

Még aznap jövök is vissza!
Olyanok is bátran írhatnak, akik Debrecenből látogatnának a Dunántúlra. Esetleg Budapest-Budapest...stb.
Vasárnap estig várok üzeneteket, 18-46 éves korig, kizárólag nőktől!

Részleteket szintén üzenetben, vagy e-mailben!
Hétfő este csatlakoznák párhoz vagy hölgyhöz Bács m 44 éves sportos pasi!Fogadni utazni tudok
k
k
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, sportos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
hölgyet keresek kölcsönös öröm szerzésre! békés m.
Kaposvár-Dombóvàr
Hölgy v anyuka?
Hölgy v anyuka?
Sziasztok
Hétfő este az esti órákba szívesen találkoznák párral Bács m Kkfházán! Utazni és fogadni is tudok!
Hétfő este az esti órákba szívesen találkoznák párral Bács m Kkfházán! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok! fiatal jóképű, fiúként, keresek női sex partnert, vagy párokat, Salgótarján és környékéről!
Sziasztok! fiatal jóképű, fiúként, keresek női sex partnert, vagy párokat, Salgótarján és környékéről!
Kedves nem-dohányos párral, duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
hölgyet keresek kölcsönös öröm szerzésre! békés m.
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, Csütörtök vagy Pénteken csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, képem van fent, ha érdekel megadom a hozzáférést, kor nem számít, csak ápoltság, minden jóba benne vagyok, utazni tudok.
ha érdekelne privibe írj légyszi
ha érdekelne privibe írj légyszi

Sziasztok!Fehérváron keresek ma estére lányt,asszonyt,párt.Búvóhelyem van.Ápolt,kedves,kicsit szexmániás pasi vagyok,aki imád kényeztetni.Kor nem akadály,lehet duci is.Puszi privátban irjatok.
Kedves nem-dohányos párral, duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból