Sziasztok!
Sziasztok!
20 éves, ápolt, hetero srác vagyok Budapestről.
Csajt / hölgyet keresek.
Természetesen privátban képet tudok küldeni.
(Csak a levelekre válaszolok, kommentekre nem, elnézést.)
20 éves, ápolt, hetero srác vagyok Budapestről.
Csajt / hölgyet keresek.
Természetesen privátban képet tudok küldeni.
(Csak a levelekre válaszolok, kommentekre nem, elnézést.)
Sziasztok!
BUÉK!
Az új évben is keresem hölgyek, párok vagy Tabumentes család, terhes hölgy ismeretségét.
Csak akik komolyan gondolják!
Privát üzit várok. sexvelm@citromail.hu
BUÉK!
Az új évben is keresem hölgyek, párok vagy Tabumentes család, terhes hölgy ismeretségét.
Csak akik komolyan gondolják!
Privát üzit várok. sexvelm@citromail.hu
Bi pasi molett párhoz csatlakozna.
Sziasztok,
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok!
Írjatok!
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok!
Írjatok!
párt nöt keresek kor alkat nem számit ill bi ffit
Kölcsönös örömökre telt hölggyel ismerkednék Budapesten, privát üzenetben elérhető vagyok!
Telt, kövér hölgyel ismerkednék Bcsaba és környékén
privát üzenetet várok
privát üzenetet várok
Budapesti csaj? Ma éjszaka?
Hali
Budapesti hölgyet keresek minden jóra
44 éves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti hölgyet keresek minden jóra
Kaposvàr-Dombóvàr?
Hölgy?
Hölgy?
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket végre egy pártol...
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
51/49 éves telt pár vagyunk.Forró hangulatú szilveszter estére ill éjszakára keresünk elsősorban párokat.
Ma estére/éjszakára keresném szex partnerem Nő társaságában Lehetőleg Pest megyébe .. de utazni is tudok ... Ha érdekel a dolog akkor kukants meg az adat lapom ott mindent látsz róllam smile ... Vagy vieber : 06205431996
Hali
Budapesti hölgyet keresek mára
44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok
Budapesti hölgyet keresek mára
44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok
Sziasztok holnap delelott Vecses es Gyal vonzaskorzeteben parokat keresunk egy kis 4-esre! A holgy bi jatek elfgadott smile )))
A tobbit privatban . Szolo ferfiak kerem ne jelentkezzenek.
Koszonjuk T&J
A tobbit privatban . Szolo ferfiak kerem ne jelentkezzenek.
Koszonjuk T&J
Sziasztok.Házaspárral ismerkednék.
Budapesti párt, vagy hölgyet keresek
Éjfélig melózok utánna rá érnék
Éjfélig melózok utánna rá érnék
már ma este ott lennék ha a közelemben lennétek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 27. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 27. kedd 20:49

Törölt felhasználó (1539352)

Itt ennyi kamus van??SOSEM ÉR RÁ SENKI SEMMIRE??Nem is értem...