Sziasztok,
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Valaki leszophatna.

hali
Budapesti párt keresek ha lehet ma éjszakára,vagy holgyet,legyen helyed
Budapesti párt keresek ha lehet ma éjszakára,vagy holgyet,legyen helyed
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt egymás előtti szexre. Helyünk van.
Budapesti holgy ma éjszakára?legyen helyed
Sziasztok én egy Bajai 23 éves lány vagyok biszexuális van párom! Olyan lányt keresek aki szivesen bennelenne hosszútávú kapcsolatban velem! ( nem 3ast szeretnénk csak én magamnak keresek egy férfiak nélkül) akit érdekel irjon!! molnar.klaudia.022@gmail.com
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok,
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Fiatal bi pasi keres valakit aki be avatja minden földi jóba. Fiuk-lányok jelentkezését várom! Utazni tudok. Érett nők előnyben!
Sziasztok! Mi párként a hétvégére Mórahalmi textilmentesbe valaki?
Budapesti párt vagy holgyet keresek
Párokkal, nőkkel ismerkednék.
Budapest és közvetlen környéke, csak valós, értelmes, diszkrét emberekkel..

Szivesen megismerkednénk egy kedves nemdohányos 40-es duci maci telt párral vagy pasival
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párhoz csatlakoznék!

Telefonsexelnèk duci nő vagyok
Szivesen megismerkednénk egy kedves nemdohányos 40-es duci maci telt párral vagy pasival
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Budapesti hölgyet keresek vagy párt
44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Sziasztok.Budapesti 40 éves ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzenetet.Köszönöm
Ma estére keresünk lehetőleg Bi molett hölgytagú párt 30-50 év között Komárom Fejér Veszprém Győr Pest megyéből