Ma lesz ismerkedésre nyitott pár Sárváron esetleg Bükfürdön?
Keszthely környékén szívesen maszirozok

Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok. Mi itt vagyunk miről ismerhetünk meg. Szivesen beszélgetünk.
Sziasztok. Mi itt vagyunk miről ismerhetünk meg. Szivesen beszélgetünk.
(Ez egy válasz swinpár1 üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kedves, igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni, kortól függetlenül. Természetesen a költségeket én állom, a vendégeim lennétek. Lazulnánk, szórakoznánk, iszogatnánk, este meg amihez csak van kedvünk.... Ha szeretnétek kicsit lazulni, kikapcsolódni egy igényes, diszkrét pasival hármasban, akkor keressetek privátban!
Sziasztok. Mi itt vagyunk. Miről ismerhetünk meg Benneteket?
(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estére Hévizen várunk 30 év alatti fiút masszázsra, hölgy örömére!
Előbb tanuljatok meg kommunikálni, visszaírni annak, akivel megbeszéltek valamit és ne verjétek át az embereket. Majd utána szervezzetek programokat. Kamusok.
(Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 22:28

Szombat este taliznánk budapesten szimpi párral pasival akivel flörtölhetünk nem szex .disco.bár.mesztelenkedés.közös maszti ha van bármi ötleted jelentkezz és talizzunk.várjuk leveled.
Erika
Erika
Sziasztok
) solo hölgy vagy pár?
holnap aquaworld?:P auto van
)

Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Jövő hét szerda délután 16-tól, Budapesten magnumba jön valaki?
Hello
Ma este Bábolnai termálban pár, hölgy jön?
Minden jóra keresnék...
Ma este Bábolnai termálban pár, hölgy jön?
Minden jóra keresnék...
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Vállalok masszírozást is yóni és lingam erotikus stílusban ! Pest és pestmegyében gondolkodok....
Sziasztok. Ma Kerekdombon párral ismerkednénk.Puszi.
Szombat este taliznánk budapesten szimpi párral pasival akivel flörtölhetünk nem szex .disco.bár.mesztelenkedés.közös maszti ha van bármi ötleted jelentkezz és talizzunk.várjuk leveled.
Erika
Erika
Sziasztok, vasárnap tervezek menni Ráckevére. Örülnék, ha csinos hölgy, esetleg pár szívesen ismerkedne velem

Megy ma valaki a Magnumba?