Hétvégén lesz valaki a Balneo textilmentes részén?
Szia szép napot, kerestem hogy mien programok vannak, de nem sok mindent találtam róla. Mi eddig csak Ráckevén voltunk. Az tetszett nekünk! Ha nem gond irhatnál a helyről mert az sincs messzeb. Elöre is köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 18:14
Törölt felhasználó (4562632)

Sziasztok!
A visegradi Thermal hotel, natúr szaunát sűrűn látogatjuk ebben az időben, van innen valaki aki jár oda?
A visegradi Thermal hotel, natúr szaunát sűrűn látogatjuk ebben az időben, van innen valaki aki jár oda?

Sziasztok,
Dec 22-én a ráckevei szaunaestre keresnék egy hölgy partnert, hogy kellemessebben teljen az este.
Dec 22-én a ráckevei szaunaestre keresnék egy hölgy partnert, hogy kellemessebben teljen az este.
Sziasztok!Ma este Demjénben párral ismerkednék..Szaunázás,fürdőzés...
Sziasztok! Ma este párnak nincs kedve ismerkedni Ráckevén a naturista szauna és fürdőző esten?
Sziasztok!Holnap jön innen valaki kerekdombra?
Sziasztok!
Ma valaki jön innen Bábolnára?
Ma valaki jön innen Bábolnára?
Sziasztok . Tudna valaki pár infót adni a ráckevei naturista estről . Van ott naturista fürdő is ?
Sziasztok! Holnap (dec. 16) Szentesen a naturista napon pár ismerkedne velünk?
Sziasztok!
Hétfőig mi is ott vagyunk.
Hétfőig mi is ott vagyunk.
Sziasztok , lesz valaki a csoportból aki a szentesi naturista esten tölti a szilvesztert?
Sziasztok!
Holnap valaki Bükfürdőn?
Holnap valaki Bükfürdőn?
Sziasztok!
Ma valaki Bükfürdő?

Ma megyünk mi is.
Vasárnap tervezzunk menni.
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Cuckold kedvelő párral ismerkednék ma este Demjén termál tófürdőnél.
Ma este Ráckevén vagyunk szaunaesten, valaki még a csoportból ott lesz?
Sziasztok! Van Kerekdombon most valaki innen?
Sziasztok.
Jön valaki ma este az Árpádba?
Pasik? Párok?
Jön valaki ma este az Árpádba?
Pasik? Párok?
Vasárnap, Komárom, valaki, valakik?