Isteni hely...mi is ott voltunk,csütörtöktől Vasárnapig.....de a szauna blokkot kihagytuk.
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 08:45

Sziasztok, hétvégén Egerszalókon leszünk a Saliris szaunavilágban
Ismerkednénk csinos párral vagy kifejezetten sportos, izmos pasival..
Ismerkednénk csinos párral vagy kifejezetten sportos, izmos pasival..
Kedden valaki Bukfurdon?
Sziasztok!
Lenne esetleg pár akikhez csatlakozni lehet egy jakuzzis,dézsafürdős szállashelyen(apartman stb ) péntek este azaz augusztus 4én?
Lenne esetleg pár akikhez csatlakozni lehet egy jakuzzis,dézsafürdős szállashelyen(apartman stb ) péntek este azaz augusztus 4én?

Sziasztok!
Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Igen jó volt
(Ez egy válasz par4h üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Augusztus 17-21 között keresünk párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness minden érdekel minket.
Augusztus 17-21 között keresünk párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness minden érdekel minket.
Pár napja jöttünk el...
(Ez egy válasz magictom00 üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 06:30

Sziasztok, Hévizen az Ensena Thermal Aqua hotelben van valaki ? szerdáig maradok...
Sziasztok kedves normális igényes pár vagyunk és keresnénk magunk mellé 4-8 ig valakit aki szívesen utazna velünk balatonhoz kellemes időtöltésre kis buli iszogatas strand és szex minden mennyiségben a szállást mi álljunk ! Ha van kedved keresetek privatban párok hölgyek! Sziasztok
Sziasztok! Esztergomban ha jól tudom van nudista szauna. Ott mennyire lehet ismerkedni esetleg huncutkodni? Mi a tapasztalat? Köszi
Tapolca környékén csütörtök/péntek 3.-nak ffi beszálló adatlapunk alapján?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Sziasztok augusztus 18-21 Sárváron pihenünk (Hotel bassiana) bi nővel vagy bi nő tagú párral ismerkednénk .Szóló pasikat nem keresünk!
Rackeve super nap
Sziasztok!
Sopronban keresek férfi masszőrt, aki tudna fogadni és mindenhol átmaszirozna.
Sopronban keresek férfi masszőrt, aki tudna fogadni és mindenhol átmaszirozna.
Sziasztok. Ma este valaki ráckeve? Párral különösen randiznék ott
Ma délután a Salirisbe ismerkednék
mentetek végül kar hogy arcot nem látunk
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 10:10

Sziasztok
Esztergom Aquasziget naturista wellnessbe tervez ma menni innen bi pár, bi pasi?
Esztergom Aquasziget naturista wellnessbe tervez ma menni innen bi pár, bi pasi?
Sziasztok
Meglepetés masszázsra keresek szalonban dolgozó masszőrt -Esztergom- Szentendre vonzáskörzetébe!
Többit megbeszéljük Privât üzenetben
Többit megbeszéljük Privât üzenetben
Sziasztok! Ma lesz valaki Bükfürdőn?