Cegléd aquarell hotelben ma lesz valaki vagy kedden?
Hölgy vagy pár?
Wellness?
Hölgy vagy pár?
Wellness?
Szerdán pasik a Büki szaunában.
Ma valaki a gyulai fürdőben?
Sziasztok! Aprilis 6tol 8 ig Pécsen leszunk a párommal a Hotel laterumba! Velemeny rola ? Esetleg valaki pont akkor ott ?
Sziasztok!
Ma délelőtt valaki, aki szeret masszírozni és tud is találkozni? Kecskemét környéke!
Ma délelőtt valaki, aki szeret masszírozni és tud is találkozni? Kecskemét környéke!
Szia-sztok,egy hónapja voltunk,jó hely,hirdettük is,hogy ott leszünk,de ismerkedni nem tudtunk.A wellnest is sajnos csak kettesben hasznàltuk,pedig jó hely lenne az ismerkedèshez,de mègsem szólíthatsz le valakit,hogy benne lennènek e.Ősszel visszamegyünk,hàtha több sikerrel jàrunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 21:21
Törölt felhasználó (4388652)

Van valakinek infója a Gyulai Corvin Hotelről? Lehet ott ismerkedni?
Van valakinek infója a Gyulai Corvin Hotelről? Lehet ott ismerkedni?
Cegléd aquarellben holnap lesz valaki vagy kedden?
Sziasztok!
Én szoktam járni sajna egyedül! (Ez egy válasz samyzsani üzenetére (2023. 03. 11. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szoktam járni sajna egyedül! (Ez egy válasz samyzsani üzenetére (2023. 03. 11. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Wellness szállodában ha gondolja
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 11:42

Törölt felhasználó (1261852)

Vagy ha valaki esetleg egy viszonzás nélküli masszázst adna páromnak akkor elfogadnánk.
Vagy ha valaki esetleg egy viszonzás nélküli masszázst adna páromnak akkor elfogadnánk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 08:31
Törölt felhasználó (1261852)

Sziasztok, lehet hogy meglátogatnánk a Ráckevei szaunát. Esetleg van valakinek infó a vasárnapi napról milyen szokott lenni,mit lehet csinálni a szaunán kívül?
Sziasztok!
Hétfőn-Kedden13 - 14-én lesz valaki wellness szállodában, csatlakoznék szívesen, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, 178 magas, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi.
Utazni tudok bárhová.
Hölgy vagy pár érdekel csak...
Esetleg velem is jöhet valaki wellness hotelbe, egy éjszaka szállást intézem...
Írj privátban
Szép napot...
Hétfőn-Kedden13 - 14-én lesz valaki wellness szállodában, csatlakoznék szívesen, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, 178 magas, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi.
Utazni tudok bárhová.
Hölgy vagy pár érdekel csak...
Esetleg velem is jöhet valaki wellness hotelbe, egy éjszaka szállást intézem...
Írj privátban
Szép napot...
Sziasztok, lehet hogy meglátogatnánk a Ráckevei szaunát. Esetleg van valakinek infó a vasárnapi napról milyen szokott lenni,mit lehet csinálni a szaunán kívül?
ismerkedni szeretnék olyan párral nővel aki szokott Bük fürdőbe a textilmentes fürdöbe járni vagy balatonberénybe a nudista strandra privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok mi egy pár vagyunk ismerkednek veletek írjátok privatba
(Ez egy válasz kdavidx üzenetére (2023. 03. 11. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 21:09

Sziasztok! Holnap Bükfürdőn leszünk egy barátommal. Lányok, párok társaságát szívesen vennénk! Jó hétvégét mindenkinek!
van itt olyan hölgy vagy pár aki a bükfürdöi textilmentes részre szokot járni és lehet velük ott ismerkedni privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok! Ma este pár Demjénben?
Sziasztok! Holnap Bükfürdőn leszünk egy barátommal. Lányok, párok társaságát szívesen vennénk! Jó hétvégét mindenkinek!
Sziasztok! Ráckevei fürdőben van valaki innen?
Mikor mentek??
Szívesen megismerkednék veletek! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 14:06
Szívesen megismerkednék veletek! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4259652)

Sziasztok..ma szaunaest Bükön! Jön valaki?