Sziasztok! Ma este pár Demjénben?
Sziasztok! Holnap Bükfürdőn leszünk egy barátommal. Lányok, párok társaságát szívesen vennénk! Jó hétvégét mindenkinek!
Sziasztok! Ráckevei fürdőben van valaki innen?
Mikor mentek??
Szívesen megismerkednék veletek! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 14:06
Szívesen megismerkednék veletek! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4259652)

Sziasztok..ma szaunaest Bükön! Jön valaki?
Sziasztok!
Hétfőn-Kedden13 - 14-én lesz valaki wellness szállodában, csatlakoznék szívesen, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi.
Utazni tudok bárhová.
Hölgy vagy pár érdekel csak...
Írj privátban
Szép napot
Hétfőn-Kedden13 - 14-én lesz valaki wellness szállodában, csatlakoznék szívesen, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi.
Utazni tudok bárhová.
Hölgy vagy pár érdekel csak...
Írj privátban
Szép napot

Ma este masszázs nálam. A képzeletednek csak a fantázia szabhat határt.
Sziasztok én már itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 14:06
Törölt felhasználó (4259652)

Hölgyeket, pároknál hölgyet szívesen masszírozok.
Mi délután megyünk
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2023. 03. 11. szombat 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Ma délelőtt Bpn van kedve valakinek szaunázni? Kevesen szoktak lenni!

Hölgyek esetleg párok Hajdúszoboszlón pihen itt mostanában valaki?
Ma Kerekdombon lesz pár innen?
Holnap de kukkolo esztergomi szau ába ???
Sziasztok tervezgetem hogy ma megyek Ráckevère lenne pár akivel lehetne valami?
Sziasztok! Hölgy részére keresünk hellyel rendelkező, közeli partnert, masszázs, és egyébb jó dolgokra!
Hétfő délelőtt?
Hétfő délelőtt?

Sziasztok
Ma párok Ráckevére jön valaki!?
Ma párok Ráckevére jön valaki!?