Sziasztok! Talán év végén sikerül eljutnunk napközben Zalakarosra (két kicsi gyerekünk van)
Eddig csak pasis 3asok voltak, amihez neten ismerkedtünk. Tapasztalatokat szeretnénk hallani (olvasni) szaunás, wellness fürdós élményekről, pár és pasi, pár és pár esetleg pár és nő élményekről, ismerkedésról. milyen lehetőségek vannak, hogy szokott ez zajlani..
Eddig csak pasis 3asok voltak, amihez neten ismerkedtünk. Tapasztalatokat szeretnénk hallani (olvasni) szaunás, wellness fürdós élményekről, pár és pasi, pár és pár esetleg pár és nő élményekről, ismerkedésról. milyen lehetőségek vannak, hogy szokott ez zajlani..
Kehidán ma pasi szauna?
Szentesen lesz naturista szilveszter és szaunázasi lehetőség. Szentesi szauna Facebook oldalán vagy naturist csoportokban találtok információkat róla
(Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szia holnap este Ráckeve szerintem a legközelebbi!
De nincs kizárva hogy én tévedek! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 12:13
De nincs kizárva hogy én tévedek! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4688385)

Sziasztok lenne egy kérdésem van e Budapesten éjszakai fürdőzés Szaunával hétvégén a páromat el akarom vinni és ott szeretnénk szeretkezni. Köszönöm előre is a valaszotokat
Sziaszok!
Mi szombaton délután, este az esztergomi fürdőben leszünk és az éjszakát a Portobellóban töltjük. Szívesen ismerkednénk hozzánk hasonló nyitott párokkal!
Mi szombaton délután, este az esztergomi fürdőben leszünk és az éjszakát a Portobellóban töltjük. Szívesen ismerkednénk hozzánk hasonló nyitott párokkal!
Sziasztok lenne egy kérdésem van e Budapesten éjszakai fürdőzés Szaunával hétvégén a páromat el akarom vinni és ott szeretnénk szeretkezni. Köszönöm előre is a valaszotokat
Sziasztok! A mai nap folyamán lenne valakinek kedve szaunázni? Zala megye, Nagykanizsa és Zalaegerszeg környéke.
Sziasztok. Esztergomi Aqua sziget naturista szaunába jönne mostanság hölgy,vagy pár?
Ha igen,írj privát
Ha igen,írj privát

Ballószögön lesz!
(Ez egy válasz fecike13 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 12:31

Sziasztok. Tud valaki olyan helyet ahol naturista szauna szilvesztert szerveznek??
Igen lesz!
(Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki jönne a Magnumba? Jól megbaszhatsz, kívánom a faszt, Szopok! Köcsög vagyok. Gumit adnak a belépőnél. Kb. 21 órára érek oda, zárásig mehet a sex. Macis, idős, nagyon ducis előnyben! Privit írj és megbeszéljük!
Esztergomi portobello, jó hely a szauna részlegük? Holnap megyek! Ugye nincs sok idős?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! Balloszogon lesz naturista Szilveszter?
Tegnap voltam a Széchenyibe.. hát nem nagy szám..zsúfolt "gatyás" szauna..
Kehidán ma pasi szauna?
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Sziasztok .
9.én vagy 10.én lesz valaki a Gyulai varfurdoben a szauna napon ?
9.én vagy 10.én lesz valaki a Gyulai varfurdoben a szauna napon ?
Sziasztok! Szombaton ismét a demjéni Cascade éjszakai fürdőben leszünk. Az adatlapunk kívánalmait szem előtt tartva keresünk játszópartnert.