Sziasztok engem érdekel a dolog. Adatlapomon fotok vannak ha felkeltettrm az érdeklödésetek irjatok üdv
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 06. 26. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 19:29

Vasárnap délután Balatonlellén leszünk párommal ! Hetero pasinak volna kedve hozzánk csatlakozni egy kis pancsoláshoz és egyéb izgalmas dolgokhoz ?
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet ajánlani ahol textilmentesen lehet medencéket is használni nem csak szaunát? Ráckevét ismerjük azon kívül kéne még valami hely?
Köszi,
Tudtok olyan helyet ajánlani ahol textilmentesen lehet medencéket is használni nem csak szaunát? Ráckevét ismerjük azon kívül kéne még valami hely?
Köszi,
Sziasztok!
Székesfehérvári valos pár vagyunk
Szombatra keresnénk egy ápolt kedves Férfit aki a párosunk hölgy tagját erotikus masszázsban részesítené!
Helyünk van!
Kamusok kéméljenek!
Részletekért privátba várjuk a megkeresést!
Székesfehérvári valos pár vagyunk
Szombatra keresnénk egy ápolt kedves Férfit aki a párosunk hölgy tagját erotikus masszázsban részesítené!
Helyünk van!
Kamusok kéméljenek!
Részletekért privátba várjuk a megkeresést!
Sziasztok!
A hétvégén megy valaki Ráckevère?
A hétvégén megy valaki Ráckevère?

Igen…..
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ráckevén valaki aki benne is van akár ott alvással is nyaralómban
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Sziasztok. Ma valaki magyar hertelend? Textil mentes övezet?
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok!
Péntektől vasárnapig Hajdúszoboszlón leszek wellnessre és bulihoz ismerkedéshez párokat keresek. pirivre irjatok zsolesz
Péntektől vasárnapig Hajdúszoboszlón leszek wellnessre és bulihoz ismerkedéshez párokat keresek. pirivre irjatok zsolesz
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Sziasztok! Gyulán nyaraló párokat szívesen szórakoztatnék, vagy lennék játékszeretek, amire csak szeretnétek. Akár közös fürdőzés, ebéd, kávé, szex minden mennyiségben. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is szeretnének!
Szombaton este valaki Ráckeve aqualand?

Én itt vagyok tudunk találkozni
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap is ellátogattam a Tepidáriumba. Sajnos nem jött Zsófi (és más sem). De hátha jövő héten
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 22:01

Törölt felhasználó (4680924)

Zsófi, kérted, (két hét múlva pénteken talizunk újra) kiírom. Köszönöm a pasitársam nevében is ma kora délutáni tipitapidáriumos kalandunkat Debrecenben! Nagyon fincsi voltál!
Sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,maszázs is szóba jöhet..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Zalaegerszegen valaki tud erotikus masszázst? Pasit keresek hozzá.
Sziasztok! Ki lesz ma Pápán a strandon? Kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét, nagyobb farkú pasi vagyok! Írjatok!
Sziasztok!
Csütörtöktől Balatonalmádin vagyunk !
Párokkal szívesen ismerkednénk a korosztályunkból.
Csütörtöktől Balatonalmádin vagyunk !
Párokkal szívesen ismerkednénk a korosztályunkból.
Sziasztok! Bükfürdőre megy valaki közületek?