Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok!Hajdú-Bihar Mindkét részről biszexuális párt, hölgyet,pasit keresek érzéki szexre,masszírozásra!

Sziasztok,
Ha valakinek van kedeve Debrecenben szaunázni, csatlakozhat hozzám. Semmi extra, beszélgetés, ismerkedés.
Írj nyugodtan.
Ha valakinek van kedeve Debrecenben szaunázni, csatlakozhat hozzám. Semmi extra, beszélgetés, ismerkedés.
Írj nyugodtan.
Sziasztok!
Messze van még, de júni közepe táján pár napot Tihanyban leszünk. Helyi idegenvezetőt, vagy rosszcsont társakat keresünk. Lehet hogy csak egy jó beszélgetésre, kajálásra, wellnessre, de ki tudja?!
Messze van még, de júni közepe táján pár napot Tihanyban leszünk. Helyi idegenvezetőt, vagy rosszcsont társakat keresünk. Lehet hogy csak egy jó beszélgetésre, kajálásra, wellnessre, de ki tudja?!
Ezt úgy gondolod, hogy 15 percig ismerkedsz amíg a párod bent van a szaunában, majd amikor kijön, akkor hirtelen abbahagyod az ismerkedést?
(Ez egy válasz agibiszex üzenetére (2022. 04. 15. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 17:43

Sziasztok párokkal lányokal ismerkednek addig a szeretőm szaunazna
Üdv Ráckeve környéken valaki?
Párral ismerkednenk ma (4.16) Egerszalókon szaunavilágban.
Ez igen spontán felkérés. Összejött?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 15. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Szentgotthárdi fürdő wellnes részlegében ismerkednénk ma.
Holnap este? Ma talaltatok?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 15. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen masszirozlak ha ide jöttök
Sajna ma már menni nem tudok (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 15. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajna ma már menni nem tudok (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 04. 15. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek valakit, aki megmasszírozna…
Bp. Helyem van.
Bp. Helyem van.
Sziasztok, apr. 20.-tól Bükfürdő?
Sziasztok! Írjatok nekem én nagyon szívesen massziroznék...
Most masszőrt keresünk 13.ker
Sziasztok párokkal lányokal ismerkednek addig a szeretőm szaunazna
Szia én megyek le a szeretőm el szívesen meg ismernélek titeket
(Ez egy válasz berta24 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valaki meg tudna masszirozni ma délután a 13. kerben?
Nem kérem ingyen.
Valaki meg tudna masszirozni ma délután a 13. kerben?
Nem kérem ingyen.
Ma este Ráckevén párokkal ismerkednénk
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!