Sziasztok , Rackeven hol erdemes szallast foglalni vagy tudtak ajanlani valami jo apartmant vagy akar lehet az szalloda is , elore is koszonom

Üdv . mindenkinek !u
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Kecskemét .v.környékén szeretném ha napközben valaki megmaszírozna,végén egxy erotikus masszást is adna,anyagiaktól mentesen.
A kinti medencét vasárnaponként leengedik, vagy legalábbis erre hivatkozva nem lehet használni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 13:48
Törölt felhasználó (4172152)

A hely nem összekeverendő swinger klubbal!! Szauna program felöntésekkel. A weboldalon megtalálható a mai program részletes leírása is. Este 6 órától a Vital központ részén lehet lenni,negyed 7-től felöntések. Ha minden igaz, este 8 órától lehet menni a fedett fürdő részbe. Kinti medencét nem lehet úgy tűnik igénybe venni. Este 11-ig lesz nyitva. Mi biztosan megyünk ma este. Szeretünk szaunázni illetve ismerkedni, beszélgetni is lehet biztosan

Nagyon jól tudom, hogy miről szól a hely, és egy pillanatra sem kever(t)em össze a swinger-rel, mégha ez is "csengett ki" a soraimból! Azonban vannak itt-ott meglehetősen "beszédes elszólások", amelyek okán erősen feltételezhető, hogy meges(het)nek) "kalandozások"....mindenesetre a célom nekem is a szaunával/fürdőzéssel járó kikapcsolódás, felüdülő relax, semmiképp sem a nyilvános pajzánkodás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 13:48

A hely nem összekeverendő swinger klubbal!! Szauna program felöntésekkel. A weboldalon megtalálható a mai program részletes leírása is. Este 6 órától a Vital központ részén lehet lenni,negyed 7-től felöntések. Ha minden igaz, este 8 órától lehet menni a fedett fürdő részbe. Kinti medencét nem lehet úgy tűnik igénybe venni. Este 11-ig lesz nyitva. Mi biztosan megyünk ma este. Szeretünk szaunázni illetve ismerkedni, beszélgetni is lehet biztosan

Sziasztok! Igen, 18:00-kor indul, az első felöntések csak "bemelegítés" volt, többen 18:50-19:00 között érkeztek. Elvileg a külső medence fürdőruhában? használható, de múlt vasárnap mindenki a belső térben tartózkodott. Ha esetleg más is eszetekbe jutna (hallottam baráti pártoktól sztorikat), akkor a beltéri gőzfürdő is szóba jöhet. Egyébként "V8 Szentendre" jellege van. (Ami nekem tetszett).
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 09:14

Szia! Minket az érdekelne a ráckevei, vasárnap esti szauna est kapcsán, lehet használni a külső, termál vizes medencét a rendezvény folyamán? Ezidáig csak péntek este voltunk, de ma szeretnénk menni. Ha jól látom, délután 6 órától kezdődik a program.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 11:32

Törölt felhasználó (4438262)

Szia(sztok)! Pardon, becsatlakoznék: na pont ez érdekelne engem is - felettébb! Még (sajnos!) sosem voltam ilyenen, de régóta tervben van a jelenlét!
Persze szólóban kissé más, mint párban, avagy egy szintúgy nyitott női "kísérővel", de az a fránya duzzadó vágy és kíváncsiság, ugyebár...

Sziasztok! Ma pasi sárváron a szaunában?
Egerszalókon Saliris fürdőjében, szaunában ma délután este pár ismerkedési szándékkal?
Szia(sztok)! Pardon, becsatlakoznék: na pont ez érdekelne engem is - felettébb! Még (sajnos!) sosem voltam ilyenen, de régóta tervben van a jelenlét!
Persze szólóban kissé más, mint párban, avagy egy szintúgy nyitott női "kísérővel", de az a fránya duzzadó vágy és kíváncsiság, ugyebár...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 09:14

Szia! Minket az érdekelne a ráckevei, vasárnap esti szauna est kapcsán, lehet használni a külső, termál vizes medencét a rendezvény folyamán? Ezidáig csak péntek este voltunk, de ma szeretnénk menni. Ha jól látom, délután 6 órától kezdődik a program.
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2022. 09. 17. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 22:31

Szia! Első alkalommal voltam, talán nem mérvadó, de: 5-6 pár, 7-8 szóló férfi. Jó, egyre fokozódó felöntések. Senki sem "burkolta" magát a törölközőjébe. Ha "pajkoskodás" érdekel, nem volt.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Szia! Első alkalommal voltam, talán nem mérvadó, de: 5-6 pár, 7-8 szóló férfi. Jó, egyre fokozódó felöntések. Senki sem "burkolta" magát a törölközőjébe. Ha "pajkoskodás" érdekel, nem volt.
(Ez egy válasz Speeel üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De sok ilyen gyökér van! Egyszer valahonnan lopott egy neki tetsző szöveget, és hetente 2x-3x bemásolja mindenhová. Már mindenki ismeri, utálja és senki nem ír neki. De ezek kitartóan tele trollkodják az összes topikot. Szánalmas...
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 09. 17. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 10:43

Nem unod még? Gondolom egyfolytában írnak, ha 3 naponta bemásolod ugyanazt a szöveget....
Szimplán kitartó. Talán másban is. Ha épp valaki ezt keresi? Monoton és kiszámítható. Ennyi.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 09. 17. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 10:43

Nem unod még? Gondolom egyfolytában írnak, ha 3 naponta bemásolod ugyanazt a szöveget....
Sziasztok. 26-27-én Kehidán a szaunába biszex lányesetleg pár?
Mi megyünk, úgy néz ki.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 09. 17. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 11:15

Ma Sárváron éjszakai fürdőzés, a szauna is nyitva lesz éjjel fél 1-ig.
Ma Sárváron éjszakai fürdőzés, a szauna is nyitva lesz éjjel fél 1-ig.
(Ez egy válasz JANEK üzenetére (2022. 09. 17. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 09:42

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral

Szia, sziasztok !