sziasztok..bp..masszőrt keresnék...kösöznöm.
Sziasztok! Szombathely és környékén kerestek nyitott masszőrt.
Budapesten keresek textilmetes szaunát vagy fürdőt!
Valakinek ötlet?
Valakinek ötlet?
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak lakásomon. Leginkább a késő délutáni és esti órákban.
Kedves Párok, Hölgyek! Kedden napközben lenne kedvetek egy kis házi welneshez? Szauna, yakuzzi, szex...
Holnap Magyarhertelenden szaunázunk. Jönnek oda innen párok?
Sziasztok
Ma este lenne olyan pár, akik elvinnének minket Ráckevére vagy esetleg csak visszahoznának minket Budapestre? Kimenni hévvel még ki lehet de sajnos visszafelé már nehézkes jönni éjfél körül.
Ma este lenne olyan pár, akik elvinnének minket Ráckevére vagy esetleg csak visszahoznának minket Budapestre? Kimenni hévvel még ki lehet de sajnos visszafelé már nehézkes jönni éjfél körül.
Zalaegerszegen masszíroz valaki?
Ráckevére érdemes ellátogatni péntek esténként
Remélhetőleg ma is az lesz

Sziasztok, igen leszünk.
(Ez egy válasz scania75 üzenetére (2022. 09. 30. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 30. péntek 14:25

Sziasztok,lesz ma este valaki a ráckevei szaunaesten, szívesen beszélgetnénk, ismerkednénk.
Sziasztok,lesz ma este valaki a ráckevei szaunaesten, szívesen beszélgetnénk, ismerkednénk.
Sziasztok! Október 1-én szezonnyitó naturista szaunanap a Szentesi üdülőközpont wellness részlegén 10-21-óráig.Medencék,élményfürdő stb. használattal.
Szerintem sokan vagyunk ilyenek...
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2022. 09. 30. péntek 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 30. péntek 02:31

Sziasztok. Otthoni jakuzzival,és/vagy szaunálval rendelkezőt keresünk,lejetőleg bp és környéke
Kedves Párok, Hölgyek! Kedden napközben lenne kedvetek egy kis házi welneshez? Szauna, yakuzzi, szex...

Sziasztok. Otthoni jakuzzival,és/vagy szaunálval rendelkezőt keresünk,lejetőleg bp és környéke
Október 15.én Tiszakécskére jön valaki innen az éjszaki strandolásra?
Péntek este Egerszalók Nosztalgia fürdőben lesz innen pár vagy hölgy? Szóló pasiként csatlakoznék szívesen!
2022. október 7-10-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Sziasztok
Hölgyeket masszírozom, akik próbálták azt mondták jó csinálom, bár csak lelkes amatőr vagyok! csak nálad, nálatok!
Hölgyeket masszírozom, akik próbálták azt mondták jó csinálom, bár csak lelkes amatőr vagyok! csak nálad, nálatok!