Sziasztok mi valószinü megyünk!
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2022. 10. 11. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy mi ott leszünk a feleségemmel.
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2022. 10. 11. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Vasárnap hölgyek , párok társaságát keresném Esztergomban Gábor
Gyertek Kehidára, én holnap ott leszek
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 10. 12. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 14:37

Lentibe a napokban tervez valaki menni? Holnap vagy pénteken tervezzük menni.
Jövő hétre kedd délutánra keresek férfi masszőrt lehetőleg a Normafa környékén fiatal férfi személyében.
Köszi mi is így gondolkodunk,
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2022. 10. 12. szerda 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 05:52

Mi hétköznap szoktunk járni,akkor is nyitásra mentünk .Délután kettőig nincsenek sokan,mi nem szeretjük a tömeget.De már rég voltunk,szeretnénk meglátogatni.
Sziasztok!
Masszázs témában várom a tagok hozzászólásait: feleségem részére keresnék erotikus masszázzsal (beleértve a jóni masszázst is) komolyan foglalkozó férfit, aki az én jelenlétemben megmasszírozná, és mindkettőnket bevezetne ebbe a világba. Mindenképpen képzett, hozzáértő embert keresek, nem lelkes újoncot
Van itt valaki, akit érdekel, vagy valaki, aki ismer valakit?
Ha igen, ír nekem üzenetben?
Masszázs témában várom a tagok hozzászólásait: feleségem részére keresnék erotikus masszázzsal (beleértve a jóni masszázst is) komolyan foglalkozó férfit, aki az én jelenlétemben megmasszírozná, és mindkettőnket bevezetne ebbe a világba. Mindenképpen képzett, hozzáértő embert keresek, nem lelkes újoncot

Van itt valaki, akit érdekel, vagy valaki, aki ismer valakit?
Ha igen, ír nekem üzenetben?

Igen, mi megyünk.
Lentibe a napokban tervez valaki menni? Holnap vagy pénteken tervezzük menni.
21én fehérvári Árpádba jön valaki?
Norm.pasival ismerkednénk!
Norm.pasival ismerkednénk!
Pénteken vki Ráckeve?
21én pénteken naturista est a szfvári Árpád fürdöben.!
Mi megyünk ma Magyarhertelendre. Szerdán jó hangulatú szokott lenni. A szaunamesterek is jók lesznek
Mi hétköznap szoktunk járni,akkor is nyitásra mentünk .Délután kettőig nincsenek sokan,mi nem szeretjük a tömeget.De már rég voltunk,szeretnénk meglátogatni.
(Ez egy válasz Anri8374 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 21:53

Esztergomi fürdő hét közben milyen?Pénteken mennénk tapasztalat valaki?
Tervez valaki menni a mai este Magyarhertelendre?
Ha valaki csatlakozni szeretne, szívesen elviszem-hozom, hölgyeket preferálnék elsősorban
de párokat is szívesen elviszek. Írj privátban
Ha valaki csatlakozni szeretne, szívesen elviszem-hozom, hölgyeket preferálnék elsősorban

Sziasztok, hét végére tervezünk késő délutáni, esetleg esti szaunába menni. A kinézett 2hely, Bükk és Zalakaros. Melyiket ajánlanátok jobban, illetve milyen lehetőségek vannak még, mi Balatonfüredről mennénk. Innen megy valaki esetleg ?
Pénteken vki Ráckeve?
Esztergomi fürdő hét közben milyen?Pénteken mennénk tapasztalat valaki?
Sziasztok !
Véradás után kaptam egy utalványt egy mórahalmi fürdőbe. Ezzel 3.900 ft helyett 1.500 ft a jegy.
Szivesen oda adom annak aki kéri.
Üdv,
Zsolt
Véradás után kaptam egy utalványt egy mórahalmi fürdőbe. Ezzel 3.900 ft helyett 1.500 ft a jegy.
Szivesen oda adom annak aki kéri.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok !
Szombatra keresnénk programot ! Kimondottan bisex férfitagú párral.
Szombatra keresnénk programot ! Kimondottan bisex férfitagú párral.