Mosonmagyaróvár mellett erotikus masszázs
Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz..

Sziasztok! Ma Békéscsaba környékén igényes párt kényeztetnék. Finom masszázsban is részesítenélek titeket, ha szeretnétek. Helyem van, de utazni is tudok. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Ha lenne kedvetek egy kis szórakozáshoz ma délután, vagy este, akkor írjatok privátba!
Szép napot mindenkinek. Keresném azt a hölgyet aki most 28-án szombaton a Mórahalmi szaunában az utolsó felöntésnél oly csodás dolgot nyújtott. Egy darabig a párja is bent volt. Majd a jeges lehűtéskor is csodás látványt nyújtott. Azt a kellemesen tetovált mellét megint közelről érzékelni,ohh. Ha lehet...
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Sziasztok! Ma a Magnumba lesz nyílt nap?
Sziasztok! Lesz ma este valaki a Visegrád termál hotelben?
Békéscsabán férfiaknak masszázst vállalok!
Ma, vagy a héten valamikor (napközben, vagy este) tervez naturista szaunázást csinos Nő, Pár? Bp környéke. Csatlakoznék.
Kedden lesz valaki Bukfurdon a szauna reszlegen?
Sziasztok! Holnap délután, este Gyulán igényes, párt kényeztetnék, ahogyan csak szeretnétek. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Helyem is lenne, és utazni is tudok. Csak komoly, valós párok keressenek, akik szeretnének valóban szórakozni kicsit holnap!
Sziasztok!
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas, szívesen ismerkednék párral vagy hölggyel wellness szállodában, utazni tudok bárhová, február bármikor jó nekem.
Írjatok ha valaki lenne wellness szállodában...
Szép napot wink
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas, szívesen ismerkednék párral vagy hölggyel wellness szállodában, utazni tudok bárhová, február bármikor jó nekem.
Írjatok ha valaki lenne wellness szállodában...
Szép napot wink
Sziasztok . Február 7-10-ig Szentgotthárdon leszünk a Gotthadrd hotelben . Párral, hölggyel ismerkednénk . Fogadni a szobánkban tudunk .
Sziasztok!
A jövő hét végét (febr 3-5) Zalakaroson a Radisson hotelben töltjük.
Úgy tervezzük, hogy sokat leszünk a fürdőben, annak szaunavilágában és ott szívesen ismerkednénk szimpatikus, hozzánk hasonlóan szexcentrikus párral, párokkal.
A jövő hét végét (febr 3-5) Zalakaroson a Radisson hotelben töltjük.
Úgy tervezzük, hogy sokat leszünk a fürdőben, annak szaunavilágában és ott szívesen ismerkednénk szimpatikus, hozzánk hasonlóan szexcentrikus párral, párokkal.
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Sziasztok. Pár vagyunk. Holnap Szentgotthárdi fürdő szaunában párral , lánnyal ,biszex fiuval ismerkednénk.
privibe írtam
(Ez egy válasz kakukk64 üzenetére (2023. 01. 28. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 22:20

Sziasztok! Holnap vagy hétfőn lesz innen valaki Bükön a Hotel Caramellben? Közös szauna, utána esetleg erotikus társas. Párokat keresünk elsősorban. Privát válaszokat várunk.

Sziasztok! Holnap vagy hétfőn lesz innen valaki Bükön a Hotel Caramellben? Közös szauna, utána esetleg erotikus társas. Párokat keresünk elsősorban. Privát válaszokat várunk.

sziasztok van itt olyan pár aki bükfürdön szokót ismerkedni fiatal heteró srácokal ?privibe várom a válaszokat
Ma, holnap Makón?