Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretném a páromat meglepni egy Yoni masszázzsal. Somogy megyében élünk tehát valahol az ország ezen részén kellene lennie az illetőnek. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Vasárnap aug.6.án Hertelend szaunavilág hölgy,vagy pár?
Sziasztok! Ma Délután Hölgy esetleg Pár Lesz Kehidakustyáni termálba?
Esetleg hellyel rendelkező masszőr?

Stlziasztok szentendre V8 rol mik a tapasztalatok milyen a hely ?
Sziasztok!
Szombaton Magyarhertelenden lenne korunkbeli pár aki ismerkedne?
Szombaton Magyarhertelenden lenne korunkbeli pár aki ismerkedne?
Rendkívüli intelligens hozzászólás, köszönjük szépen.
A stílus maga az ember.... (Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A stílus maga az ember.... (Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szívesen masszíroznék igényes párt. Hívásra házhoz megyek, és minden finomságban benne vagyok. Akár perverzebb dolgokban is. Olyan pár megkeresésre számítok, akik nem csak elméletben vágynak izgalmas játékokra! Privátban írjatok!
Sziasztok. Péntek este valaki ráckeve?
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok! Holnap (08.02-án) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
Sziasztok! Hétvégén lesz pár Zalakaroson a Men-Danban? Mi ott leszünk, PÁROKKAL találkoznánk!
És!!!! Kit érdekel szerinted?
(Ez egy válasz Mountainboy üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 20:47

Isteni hely...mi is ott voltunk,csütörtöktől Vasárnapig.....de a szauna blokkot kihagytuk.
Sziasztok!
Pénteki napra keresek adatlap alapján párt, vagy hölgyet Pest megyei (főként Ráckeve) fürdőbe kényztetésre, masszázsra, vízalatti ismerkedésre, adott esetben többre is, pár esetén a hetero alapon, a hölgy örömére. 30-as, sportos, masszírozni tudó, intelligens pasi vagyok, aki imádja a szaunázást, gőzfürdőt, jakuzzit és az erotikát
. Ha felkeltette. az érdeklődéseteket, írjatok !
18-55-ig
Pénteki napra keresek adatlap alapján párt, vagy hölgyet Pest megyei (főként Ráckeve) fürdőbe kényztetésre, masszázsra, vízalatti ismerkedésre, adott esetben többre is, pár esetén a hetero alapon, a hölgy örömére. 30-as, sportos, masszírozni tudó, intelligens pasi vagyok, aki imádja a szaunázást, gőzfürdőt, jakuzzit és az erotikát

18-55-ig
A hotelban voltatok vendégek vagy csak a szauna részleget vettétek igénybe?
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 08:45

Sziasztok, hétvégén Egerszalókon leszünk a Saliris szaunavilágban
Ismerkednénk csinos párral vagy kifejezetten sportos, izmos pasival..
Isteni hely...mi is ott voltunk,csütörtöktől Vasárnapig.....de a szauna blokkot kihagytuk.
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 08:45

Sziasztok, hétvégén Egerszalókon leszünk a Saliris szaunavilágban
Kedden valaki Bukfurdon?
Sziasztok!
Lenne esetleg pár akikhez csatlakozni lehet egy jakuzzis,dézsafürdős szállashelyen(apartman stb ) péntek este azaz augusztus 4én?
Lenne esetleg pár akikhez csatlakozni lehet egy jakuzzis,dézsafürdős szállashelyen(apartman stb ) péntek este azaz augusztus 4én?