Masszázs ma Karcagon hölgyek párok pasik számára.
Sziasztok.
Budapest és 50 km körzetében keresek olyan nőt vagy párt, aki eljönne velem szaunázni, wellnessezni.
Laci
Budapest és 50 km körzetében keresek olyan nőt vagy párt, aki eljönne velem szaunázni, wellnessezni.
Laci
Jövő héten Demjénben leszünk, párokkal ismerkednénk.
Holnap esti Vásárosnamény Szilva Fürdő éjszakai fürdőzéshez keresünk szimpatikus bisex női tagú házaspárt, nem csak fürdésre...
Mi nagyritkán járunk oda!
(Ez egy válasz Kejesjatek üzenetére (2023. 08. 04. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Keress bizalommal, zalamegye,Nagykanizsa. masszázshelység is van!
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Keressetek bizalommal, zalamegye,Nagykanizsa
(Ez egy válasz rob1 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 13:31

Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretném a páromat meglepni egy Yoni masszázzsal. Somogy megyében élünk tehát valahol az ország ezen részén kellene lennie az illetőnek. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok ma este ráckevére textil mentes fürdözésre ! Lenne olyan pár aki le jönne velünk?
Leanyfalui szaunahazba jar valaki?
Vasárnap Esztergomi szaunázás,lesz innét valaki?
Ott leszek össze futhatunk valahol
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 08. 02. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szombat este pár Demjénben? Beszélgetni .
Szombat este pár Demjénben? Beszélgetni .
Sziasztok
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Szombaton éjszakai szaunázás Bükfürdőn. Somogyból mennénk. Szimpatikus hölgyet, párt vagy sármos pasit szívesen elvinnénk. 40-es évei végén járó egymást szerető házaspár vagyunk.
Sziasztok!
Hölgy vagy pár tervezi holnap az esztergomi szaunába menni?
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg igényes tisztelettudó pasi 178 magas
Írjatok privátban
Csak hölgy vagy pár....
Hölgy vagy pár tervezi holnap az esztergomi szaunába menni?
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg igényes tisztelettudó pasi 178 magas
Írjatok privátban
Csak hölgy vagy pár....
Szia. Keressetek bizalommal, zalamegye,Nagykanizsa
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 10:17

Sziasztok
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Fontos fiatalabb vagy korunkbeli.
Augusztus 17-21 között keresünk lányt vagy párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness..
Nagy esélyt nem adok, én is kerestem Győr-Moson-Sopron környezetében sokáig, de nem akadt senki, aki valóban érti is a dolgát, és nem kamus.
De legyen szerencsétek. (Ez egy válasz rob1 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 13:31
De legyen szerencsétek. (Ez egy válasz rob1 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretném a páromat meglepni egy Yoni masszázzsal. Somogy megyében élünk tehát valahol az ország ezen részén kellene lennie az illetőnek. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok
Vasárnap aug.6.án Hertelend szaunavilág hölgy,vagy pár?