Hétfőn Borgátán esetleg női partner lenne?
Sziasztok, masszőrt keresek férfi részére.
Esztergom szauna hét elején? Hölgy vagy pár?
Írj privátban
Írj privátban
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Mosonmagyaróvár környékén masszázs nálam, vagy nálad. A legtöbb vágyadat teljesítem.
Ma este pár Demjèn termál tó.Fürdőzés szaunázás szex.
Sziasztok.Párral ismerkednék ma Demjén termál tó,Korona borháznál.magas ,sportos nagy méretű pasi vagyok.
Párokkal és Pasikkal ismerkednénk az adatlapunk alapján........
Privát üziket várunk köszi.
Privát üziket várunk köszi.
Sziasztok! Jövő héten valaki (pár) Bükk-ön?

Sziasztok!Párt keresek ma este Egerszalókon nosztalgia fürdőben,ismerkedés szex.Magas sportos nagy méretű pasi
Igényes párokhoz csatlakoznék, akár csak egy masszázsra is.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy esetleg ma késő délután este esztergomi szaunában?
Pár vagy hölgy esetleg ma késő délután este esztergomi szaunában?
Sziasztok! Okleveles, fantáziadús, mobilis masszőr csinos, nem duci lányt masszírozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm.
Ma lesznek ismerkedésre nyitott párok Sárváron?
Hétfőn mennék Esztergomba szaunázni...hölgy vagy pár lesz az oldalról?
Sziasztok!masszor pasikent keresnek ma estere tarsasagot par vagy holgy szemelyeben
Privat uzenetben varom a kikapcsolodni vagyokat!

Privat uzenetben varom a kikapcsolodni vagyokat!
Holnap / vasárnap / a Palatinuson párral, hp-al ismerkednék...
Sziasztok!Párral ismerkednék ma ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Ma pár a Salirisbe társalogni ismerkedni!!?
Ráckevén valaki helyem lenne akár szállásként is