Sziasztok!
Én a Aquaworld Oriental Spa-ba járok, a naturista szaunába. Sajnos csak hétköznap reggelente, vagy ebéd időben van módom eljutni oda, ezekben az időpontokban azonban alig van valaki, legtöbbször teljesen egyedül vagyok az egész wellnessben, ami nagyon nem jó :(
Van a másik, az Aquaworld wellness részlege, arról azt olvastam, hogy szerda-csütörtök-péntek 10-től fürdőruha mentes, de az intim részeket el kell takarni. Valaki járt már ott, milyen hely ez? Mindenki törcsibe tekerve van?
Esetleg van olyan hölgy, pár, vagy valaki, aki csatlakozna az Oriental Spa-ba? Kor nem számít!
35 Ffi
Én a Aquaworld Oriental Spa-ba járok, a naturista szaunába. Sajnos csak hétköznap reggelente, vagy ebéd időben van módom eljutni oda, ezekben az időpontokban azonban alig van valaki, legtöbbször teljesen egyedül vagyok az egész wellnessben, ami nagyon nem jó :(
Van a másik, az Aquaworld wellness részlege, arról azt olvastam, hogy szerda-csütörtök-péntek 10-től fürdőruha mentes, de az intim részeket el kell takarni. Valaki járt már ott, milyen hely ez? Mindenki törcsibe tekerve van?
Esetleg van olyan hölgy, pár, vagy valaki, aki csatlakozna az Oriental Spa-ba? Kor nem számít!
35 Ffi
Gárdony, Velence wellness? Idősebb hölgy társaságot keres.
Sziasztok. Mai nap feleségemmel Egerszalókon a Saliris fürdőben leszünk. Szívesen ismerkednénk 40 év alatti, ápolt igényes, borotvált intimmel rendelkező pasikkal.
Szép napot kívánunk mindenkinek
Szép napot kívánunk mindenkinek
Sziasztok. Szerdán készülünk Ráckevére a párommal. Szívesen ismerkednénk párral, egymás melletti medencés partira.
26éves nagyon csinos, barátnőmmel keresünk a mai napon, hölgypartnert vagy párt!!!! A Saliris wellnessben tartózkodunk egész nap! A hölgy biszexuális,tehát olyanok jelentkezését várjuk,akik ezt szeretik!!!!
Veszprém valamelyik Thai masszázs szalonjában (2 is van) nem tudjátok lehet kérni happy finish-t?
Ha igen hogy jeleztétek? Ott a helyszínen, előtte, közben stb.?
Ha igen hogy jeleztétek? Ott a helyszínen, előtte, közben stb.?
Igen, az mondjuk nem derül ki, hogy miért kérdezed...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 07:10
Törölt felhasználó (4445962)

Bükfürdő, Danubius hotel volt már valaki?
Már nem így hívják a felújítás után (nincsen már külön "Gold", szárnyak vannak), de amúgy egyet értek és a lényegen nem változtat.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 06:24

Sziasztok! Mivel az nem derül ki melyik környéken laktok, így írom a mi kedvencünket: Répce Gold Bükkfürdőn. A hotel kényelmes, közvetlen összeköttetésben van a fürdővel aminek szaunavilaga közel hibátlan.
Sziasztok. Esetleg ma este valaki tervezi, hogy megy Ráckevére? Párként ismerkednén egy hasonlóan kedves párral.
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk korunkbeli párt! Jakuzzizásra, lazításra és egymás előtti szexre gondoltunk. Szimpátia esetén párcserére is.
Sziasztok valaki esetleg egy masszázst? Nyíregy környékén? El lazítalak

Sziasztok, Ráckevén látogathatóak a medencék? Vagy le van zárva még?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Tudtok olyan hotelt kelet Magyarországon vagy Debrecen esetleg Miskolc környékén ahol este 10ig van mednecés wellnes...?
Bükfürdő, Danubius hotel volt már valaki?
Mi is ma megyünk oda, jó hely. Még egy utolsó napozás az idén...
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 06:58

Zalakaros. Kettő szálloda is közvetlenül össze van kötve a fürdővel. Ahogy bükkön, Zalakaroson is meg kell venni a szaunavilág belépőt. A fürdőbelépő az árat tartalmazza mindkét szállodánál. Zalakaroson mind a nyolc program (2gőz+6szauna) benne van a belépő árában.
Zalakaros. Kettő szálloda is közvetlenül össze van kötve a fürdővel. Ahogy bükkön, Zalakaroson is meg kell venni a szaunavilág belépőt. A fürdőbelépő az árat tartalmazza mindkét szállodánál. Zalakaroson mind a nyolc program (2gőz+6szauna) benne van a belépő árában.
(Ez egy válasz lalvin üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 05:33

Tudna valaki kellemes wellness szállodát ajánlani ahol textilmentes a szauna? Október végére tervezzük a kiruccanást, ötvenes házaspár vagyunk. Előre is köszi az infot!
Sziasztok! Mivel az nem derül ki melyik környéken laktok, így írom a mi kedvencünket: Répce Gold Bükkfürdőn. A hotel kényelmes, közvetlen összeköttetésben van a fürdővel aminek szaunavilaga közel hibátlan.
(Ez egy válasz lalvin üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 05:33

Tudna valaki kellemes wellness szállodát ajánlani ahol textilmentes a szauna? Október végére tervezzük a kiruccanást, ötvenes házaspár vagyunk. Előre is köszi az infot!
Én Debrecenben épp ilyen vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 15. péntek 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 15. péntek 06:08
Törölt felhasználó (4703466)

Sziasztok!
Miskolcon keresünk olyan masszőrt, aki a profi masszázs közben meztelenül lenne és úgy masszírozná a hölgy tagunkat.
Miskolcon keresünk olyan masszőrt, aki a profi masszázs közben meztelenül lenne és úgy masszírozná a hölgy tagunkat.