No és jó vagy rossz napot fogtatok ki? Elég vegyes az itteni vélemény, ti mit tapaaztaltatok?
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este párok Magyarhertelendi fürdőben?
Pedig csajommal ott leszünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 27. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 20:38
Törölt felhasználó (12253)

Péntek napközben valaki Visegrádon?

sziasztok szilveszterre keresnénk párt Kiskunmajsa környékén
Szentgotthàrdon holnap lesz vki
Pénteken Hertelenden párok lesznek innen?
Masszírozni szerető és tudó Nőt keresek. Utazni cseppet sem gond. Többit beszéljük meg levélformában. Kortól alkattól függetlenül jelentkezz bátran

Mi ott voltunk..
(Ez egy válasz doriangrey85 üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 10:33

Sziasztok! Tegnap este volt még valaki innen rajtam kívül Ráckevén a SzaunaEsten?
Sziasztok!
Holnap, 29.én Ráckevén a naturista wellness részlegen ismerkednénk párral.
Holnap, 29.én Ráckevén a naturista wellness részlegen ismerkednénk párral.
Sziasztok! Tegnap este volt még valaki innen rajtam kívül Ráckevén a SzaunaEsten?
29 péntek este szívesen venném (cuckold/kíváncsi) házaspár társaságát OrientalSpa-AW Resort szauna részlegén
Sziasztok. Január 5-6-7 Zakopánèba lesz valaki akivel lehetne talizni? Hölgy vagy pár jelentkezését várom privát üzenetben.
Ma Ráckevére, vagy szombat este V8-ba megy valaki?

Mi is ott leszünk... Talán össze is futunk....
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2023. 12. 27. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 10:23

Mi szoktunk járni, sőt szilvesztert is ott töltjük
Nagyon jó kis hely

Holnap mentek Babolnara?
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 12. 26. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 11:46

De jó,hogy megint pár nappal előtte rakják fel..
Azt hittük már nem lesz több.Na mind1,akkor szerda Ráckeve,csütörtök Bábolna.: D
Azt hittük már nem lesz több.Na mind1,akkor szerda Ráckeve,csütörtök Bábolna.: D
Sziasztok! Holnap valaki Mesteriben?
Péntek napközben valaki Visegrádon?

Sziasztok,
29-én megy valaki a ráckevei szauna estre?
29-én megy valaki a ráckevei szauna estre?
Tamási gyogyfurdobe szokott járni valaki naturista napon. Január 24 lesz újra , jön valaki?
Sziasztok. Mi 50-es pár vagyunk ismerkednénk hölggyel párral. A lányos játékokra fókuszálva kizárólag párcsere nélkül.