A Tamási termálfürdőben havonta egy alkalommal van naturista nap, ahol a belső medencéket és a szaunákat fürdőruha mentesen lehet használni. Ingyenes felöntések vannak, 4000 ft a belépő. A nyitás 16 óra és 22 óráig nyitva van faceuk csoportjuk is van , Naturista Rendezvények A Tamási Fürdőben Januárban 24-én van ez az esemény.
Sziasztok. Széchenyi fürdőben esetleg kukkolható pár van? kabinban?
sziasztok párokhoz szeretnék csatlakozni hetero alapon akár házibarátként is és olyan párokhoz akik szeretnek nudizni textilmentes fürdőkbe meg akik szoktak swingerbe járni Zala Vas megyéből privibe lehet írni
Ma Bükfürdőn pàr?
Pár Zalakaroson esetleg?
Szívesen adok hetero úrnak vagy hölgynek finom intim masszázst.Óriási élvezéssel...Pestmegyei hellyel rendelkező ápolt srác vagyok.Csak komolyak írjanak!Köszönöm!
Sziasztok… ma Esztergom?

Tegnap voltam
(Ez egy válasz Jólennetovább üzenetére (2024. 01. 06. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Makón pár, hölgy? Igényes,ápolt, diszkrét elvált pasi vagyok.
Eger Imola hotel platán? Naturista szauna világa van, járt ott valaki? Kicsi, felnőtt barát szálloda.
Magnumba megy valaki? Én tervezem és ha valaki csatlakozik az csak jó......! 10 felé mennék.
én benne lennék írj
(Ez egy válasz tatto79 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sárvár szauna világ ma valaki? Pár vagyunk
Holnap valaki,valakik,Harkànyfürdő?⁶⅝@
Ma este hölgy,pár éjszakai fürdőzés Szilva fürdő Vásárosnamény?
sziasztok párok nem megy valaki ma sárvári fürdöbe ?szívesen csatlakoznék veszprém megyei vagyok
ha kell álom az egész napot anyagilag ha eljötök értem írj privátban minden jóbba benne vagyok
ha kell álom az egész napot anyagilag ha eljötök értem írj privátban minden jóbba benne vagyok
Esztergom, ma?
Mai nap Egerszalókon Saliris fürdőjében, szaunában valaki- k ismerkedési szándékkal?
sziasztok párok nem megy valaki ma sárvári fürdöbe ?szívesen csatlakoznék veszprém megyei vagyok
ha kell álom az egész napot anyagilag ha eljötök értem írj privátban