sziasztok
most hét közben Budapesten szívesen szaunáznék hölggyel, párral. Kor, alkat másodlagos, legyünk egy hullámhosszon
40-es sportos pasi vagyok, ha van közös szimpátia többre is nyitott vagyok.
most hét közben Budapesten szívesen szaunáznék hölggyel, párral. Kor, alkat másodlagos, legyünk egy hullámhosszon

40-es sportos pasi vagyok, ha van közös szimpátia többre is nyitott vagyok.
pápá női szex masszázst keresek
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam is. Írj, ha szeretnél jönni. (BUDAPEST)
Sárvárra megy ma vagy esetleg a héten hölgy/pár? Fiatal, ápolt fiú kukkolna

mi pénteken voltunk Sárváron, jól éreztük magunkat.
inkább párok voltak jellemzően, viszont volt egy pasi aki akkor kapta véletlenül elő a telefonját ha átöltözött egy hölgy a közelben.
nem is értettük...
igaz mostanában nem voltunk Sárváron, de az aromakabin emlékeink szerint jobb volt. (konkrétan nem éreztük az aromát) (Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 16:58
inkább párok voltak jellemzően, viszont volt egy pasi aki akkor kapta véletlenül elő a telefonját ha átöltözött egy hölgy a közelben.
nem is értettük...
igaz mostanában nem voltunk Sárváron, de az aromakabin emlékeink szerint jobb volt. (konkrétan nem éreztük az aromát) (Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétköznap Sárvár( csak a nyitvatartás végett), minden más esetben pedig Bükfürdő.
Hétköznap sokszor nem indítanak be kabinokat stb. Ez mindegyikre igaz.
Mindegyiknek megvan a maga hátránya és előnye.
Sárvár mellett több a negatív szól, mint pozitív.
Sárvár negatív dolgok:
Egész szaunatér egy merő víz. Soha sincs a víz eltávolítva a padlóról! A gőzfürdő környékéről ne is beszéljünk. Uszik konkrétan minden.
Kihelyezik a csúszás táblát és ezzel megoldanak mindent.
Szaunatéren a pihenőhely is rosszul van kivitelezve. Nincs egy ablak vagy bármi más amitől szellőzés biztosítva lenne. 2 jakuzzi van. 1-ik hideg, klóros, a másik meg másfél éve nem üzemel.
Karácsony előtt az aromakabinban (vagy infra.. ki minek nevezi..) többszöri kérésre is alig akarták bekapcsolni a "hátfalon" található "fűtőszálas melegítőt" (pontos nevét nem tudom) Sokszor dohos büdös szag kering. Legtöbbször hapsi áradat van.. figyelik, ha valahova bemegy egy jobbnak vélt nő.. agyrém.
Bükfürdőn ami negatív, hogy ünnepnapok környékén tumultus van. Bővebben már kifejtettem a régi hozzászólásaim között a 2 helyet.
Hétköznap sokszor nem indítanak be kabinokat stb. Ez mindegyikre igaz.
Mindegyiknek megvan a maga hátránya és előnye.
Sárvár mellett több a negatív szól, mint pozitív.
Sárvár negatív dolgok:
Egész szaunatér egy merő víz. Soha sincs a víz eltávolítva a padlóról! A gőzfürdő környékéről ne is beszéljünk. Uszik konkrétan minden.
Kihelyezik a csúszás táblát és ezzel megoldanak mindent.
Szaunatéren a pihenőhely is rosszul van kivitelezve. Nincs egy ablak vagy bármi más amitől szellőzés biztosítva lenne. 2 jakuzzi van. 1-ik hideg, klóros, a másik meg másfél éve nem üzemel.
Karácsony előtt az aromakabinban (vagy infra.. ki minek nevezi..) többszöri kérésre is alig akarták bekapcsolni a "hátfalon" található "fűtőszálas melegítőt" (pontos nevét nem tudom) Sokszor dohos büdös szag kering. Legtöbbször hapsi áradat van.. figyelik, ha valahova bemegy egy jobbnak vélt nő.. agyrém.
Bükfürdőn ami negatív, hogy ünnepnapok környékén tumultus van. Bővebben már kifejtettem a régi hozzászólásaim között a 2 helyet.
Spirit a legjobb
(Ez egy válasz agrof üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 14:06

Üdv! Kedves nejem Sárváron szeretne wellnessezni a közeljövőben. Ismer valaki ott nudista wellness részleggel rendelkező szállodát?
Üdv! Kedves nejem Sárváron szeretne wellnessezni a közeljövőben. Ismer valaki ott nudista wellness részleggel rendelkező szállodát?
Segítek: semmi nincsen...egy sötét, kicsi, kihalt szaunarészleg, 1-2 textilmentes szaunával.
Ha valaki ilyesmit keres, akkor persze tökéletes
Ha valaki ilyesmit keres, akkor persze tökéletes

Jövő hét végén, Vasárnaptól Keddig(28-30) Thermál Hotel Visegrád? Hölgy, pár? Esetleg szép nő,aki velem tartana?
Budapesti passzív masszőrt keresek
Ma délután jönne valaki a Magnumba? Ha van olyan aki már volt és elkiserne örülnék.
Keressük azt a szolnoki párt akivel szombaton délután kártyáztunk a kécskei fürdőben . Nevet direkt nem írunk , pedig bemutatkoztunk , ismerjük egymást . Ha itt vagytok várjuk a megkeresést . . .
Sziasztok.Hétköznap teljesen nyugis.
(Ez egy válasz szendrö üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 06:46

Sziasztok! Párommal voltunk tegnap Hertelenden textilmentesben,szuper hely,sokan voltak,érdekelne,melyik nap vannak kevesebben,köszönöm.
Sziasztok! Ma van valaki Bükfürdőn?
Kedden lesz valaki Bukfurdon?
Sziasztok!
Miskolcon jár valaki szaunázni?
Mikor, hova, milyenek a tapasztalatok?
Miskolcon jár valaki szaunázni?
Mikor, hova, milyenek a tapasztalatok?
Zalaegerszeg és környéken Hölgyet masszíroznék
Sziasztok! Hétvégén mindig sokan vannak,bár a textílmentes részen nem szoktak ennyien lenni,mint az utóbbi pár héten. Azt hallottam hétközben kevesen vannak,de én is csak szombatonként érek rá,akkor szoktam menni.
(Ez egy válasz szendrö üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 06:46

Sziasztok! Párommal voltunk tegnap Hertelenden textilmentesben,szuper hely,sokan voltak,érdekelne,melyik nap vannak kevesebben,köszönöm.
Makón hölgy, pár? Igényes, diszkrét elvált pasi vagyok. Van arcképem és telószámom is...