Sziasztok! Nem csak átlagos helyszínű masszázs kalandra keresek megbízható lányt, hölgyet fantáziadús, jóképű, mobilis masszőr pasi. Bővebben levélben. Privátot kérnék. Köszönöm!
Ráckevei (vagy Pest megyei) szaunázáshoz, wellnesshez keresek igényes, intelligens, nyitott párt nem csak az én korosztályomból. Víz alatti kalandozás, simogatás, masszázs, kézi kényeztetés kizárólag a hölgy örömére!
Ha izgatna Titeket írjatok és megbeszéljük a további részleteket!

Ha izgatna Titeket írjatok és megbeszéljük a további részleteket!

Kehidakustány valaki most van hölgy vagy pár?
Szombaton jön valaki Ballószögbe a naturista estre?
Sziasztok!
Sportos alanyokat keresek egész testes ingyenes masszázsra. Tanulom és van masszázs ágyam. Írj, ha érdekelne. Helyszín: Budapest.

Valaki a héten oriental spa ba párok nők előnyben
Sziasztok! Békés megyében vmi szauna masszazs?
Az esztergomi szaunában a héten szívesen ismerkednénk....
50-es, szentendrei pár vagyunk, egy korunkbeli, sportos, kisfarkú, enyhén bi pasit szeretnénk! (csak ha van fent fotód)
50-es, szentendrei pár vagyunk, egy korunkbeli, sportos, kisfarkú, enyhén bi pasit szeretnénk! (csak ha van fent fotód)
Üdvözletem! Pécsen keresnék ügyes kezű férfi masszőrt masszázsra és levezetésre. Privátban kérnék ajánlást. Előre is köszönöm, szép napot mindenkinek
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Nyíregyházi Írisz hotelben nem lesz innen senki hétvégén?
Sziasztok! ha gondoljátok 19.-e után szívesen vendégül látunk benneteket
(Ez egy válasz Kaland8305 üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 09:56

Sziasztok ma este szívesen ismerkednénk szaunáznánk párral Ráckevén. Szóló pasit köszönjük nem keresünk.
Sziasztok! ha gondoljátok 19.-e után szívesen vendégül látunk benneteket
(Ez egy válasz Kaland8305 üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 09:56

Sziasztok ma este szívesen ismerkednénk szaunáznánk párral Ráckevén. Szóló pasit köszönjük nem keresünk.
Sziasztok szép estét, Ráckevén már vasárnap is mozivetités van! Így a kinti medence textiles lett. Mi sajnálattal vettük tudomásul.
Gyere el és maszirozz meg, vagy ha akarod én is tehetem helyem van Szentendré
Kehidakustány hotelben, wellnessben lesz hölgy vagy pár holnap hétfőn vagy kedden?
178 magas igényes 82 kg 43 éves borotvált pasi vagyok
Írjatok privatban…
Ha esetleg jönne velem valaki az se gond, hölgy vagy pár egy éjszakára
178 magas igényes 82 kg 43 éves borotvált pasi vagyok
Írjatok privatban…
Ha esetleg jönne velem valaki az se gond, hölgy vagy pár egy éjszakára
Rendben...megszólitott
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 16:05

Miről szeretnél beszélni?
Láttad lo éett megszölítva? Nem a gyulaiak.

Miről szeretnél beszélni?
Láttad lo éett megszölítva? Nem a gyulaiak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 13:51

Törölt felhasználó (4733338)

Sziasztok! Szóló pasi vagyok Gyulai...ha gondoljátok beszéljünk...
Sziasztok!
Hétfő vagy kedden bármikor jó nekem.
Hölgy vagy pár a Balaton körül wellnessben vagy hotel is szóba jöhet, utazni tudok bárhova
178 magas 82 kg igényes pasi vagyok 43 éves borotvált
Írj privatban
Hétfő vagy kedden bármikor jó nekem.
Hölgy vagy pár a Balaton körül wellnessben vagy hotel is szóba jöhet, utazni tudok bárhova
178 magas 82 kg igényes pasi vagyok 43 éves borotvált
Írj privatban
Sziasztok most délután hölgy vagy pár aki esetleg szívesen ismerkedne Esztergom naturista szaunában Ismerkedne 40-és sportos pasival