A hét folyamán szívessen ismerkednék párokkal,a Sárvári illetve a Bük fürdői szaunavilágban!
50+-os pasi aki bevállalna egy kezdőt a Magnum saunában? sajnos aki ott vette el a szüzességem nem biztos hogy látja ezt szeretnék vele találkozni estleg másik pasival
Megy valaki a héten Esztergomba? Írj privátot, ha igen.
sziasztok egy kemény farok szeretne téged kényeztetni először is egy kellemes érzéki masszázzsal ami idő laatt teljesen felizgulsz benedvesedsz és megkívánod a kemény farkam, simogatlak érintelek olajozlak halk zenével pokrocon földön és gyertyafenynél először hason szépen lassan mindenhol majd fordítva közbe egyre jobban izgatva a puncid és a végere hagyom teljesen a puncid és a módját ahogy akarod. Remélem felkeltettem a figyelmed és van hozzá kedved, helyem van Szentendrén. Farkam 17 cm. Én 170 85 rovid haj rovid szakáll. Ha érdekel írj privátban ezt tudom nyújtani
Masszírozni tudó pasit keresek.
Zalaegerszeg és környéken Hölgyet masszíroznék!
Sziasztok! Április 3-a délután a Rudas fürdőbe megyek. Szívesen kalandoznék jó farkú pasival.
Hello, ma este Gyöngyös és környékén, illetve Heves megyében párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran!
Sziasztok! Írtunk üzit
(Ez egy válasz Négyigenre üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Takarodj már innen te undorító barom!! Senki nem kíváncsi erre ezen a fórumon!
Takarodj már innen te undorító barom!! Senki nem kíváncsi erre ezen a fórumon!
Lenne valaki, aki ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatna, nyeletné velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Eszergomi szaunavilágban hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Ma éjszakai fürdőzés, Eger környékén?
Kedves párral!!!
Kedves párral!!!
Mai nap lemondta a hölgy a tantrikus masszázst ezért van egy szabad helyem 5 órától akit érdekel írjon
Sziasztok!
Amatőr, vagy profi masszőr srácot keresek.
Köszi!
Amatőr, vagy profi masszőr srácot keresek.
Köszi!
Sziasztok! Április 3-a délután a Rudas fürdőbe megyek. Szívesen kalandoznék jó farkú pasival.
Kecskeméti szaunába szokott innen pár menni?
Holnap Ráckevén lesz innen pár? Mi tervezzük, hogy megyünk!!
Hölgyeknek kortól, alkattól függetlenül lazító, frissítő masszázs amatőr szinten Budapesten. Semmi sem kötelező, Te mondod meg mire vágysz.