Szerda este valakik Ráckeve?
Sziasztok! Holnap lesz valaki a Caramelben Bük-fürdőn?
Szombaton 20.án megyünk hertelendre a szaunavilágba! Jön pár aki ismerkedne?
Sziasztok
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Harkány
2024. április 20-25.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 15:48
2024. április 20-25.

Törölt felhasználó (73899)

Harkány
2024. április 20-25.
2024. április 20-25.

én képzett, rutinos masszőr vagyok és igen, szoktam ráckevei szaunaszeánszokon ott lenni. Kaland(ok) is alakulnak ott, főleg a tepidárium részen szoktak lenni "akciók".
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:09

Sziasztok! Kinek milyen tapasztalata van a vasárnap esti ráckevei programokkal? Van mód némi játszadozársa? Vagy annál szolídabb a hely? Esetleg van vagy szokott lenni masszőr? Köszi a válaszokat!
Budapesti Wellnessfürdőben különleges kalandok várnak rátok!
Izgalmas játékokhoz várom párok jelentkezését.
Részletek privátban.
NB
Izgalmas játékokhoz várom párok jelentkezését.
Részletek privátban.
NB
Április 26-28 Egerszalókon leszünk a salirisben, párokkal szívesen ismerkednenk
Jövőhéten hétfő-kedd-szerda Kehidán leszünk a szaunavilágba ismerkednénk biszex nővél fiúval párral
Igen, ezt senki más nem írta. ég , érthető okokból.
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 16:23

Egyszer remélem más ezt mondja, nem csak te mint aki reklámozza magát, mert így annyira nem hiteles. Hiszen te szervezed a rendezvényt.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok!
Masszázsban jártas fiatal fiút keresünk hétvégén, a hölgy örömére.

Sziasztok, ma este esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 17. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 20:49
Törölt felhasználó (4671375)

Sziasztok!

Sziasztok! Én nagyon szivesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 17. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 20:49
Törölt felhasználó (4671375)

Sziasztok!

Sziasztok!Pesten hol lehet fürdő ruha mentesen szaunázni?(eddig csak az Aquaworldben voltam)
Péntek este, szombat reggel, délelőtt frissítő, stresszoldó masszázs, hogy jól induljon a hétvége. Képzett masszőr tapasztalattal.
Ma Kehidán lesz valaki?
Szombat délelőtt Esztergomban meztelen szaunázásra valaki/kik?
Pèntek dèlután a debreceni Aquaticum textilmentes szaunájában leszünk imerkedèsre nyitottan!
Sziasztok. Holnap estére hellyel rendelkező két pasit keresek Budapesten