Igényes hölgyet, pár hölgy tagját szívesen masszírozom.
Holnap lany csatlakozhatna hozzank az Orientalba
Szerdán párral ismerkednék a Palán...
45/45 fiatalos, nemdohányzó párként szeretnénk június 29, 30 ikai hétvégét egy párral eltölteni, valahol Balaton kki apartmant bérelve(ez opció nem kőbe vésett tény) . Sütögetős, zene, buli, tánc és természetesen sex.
Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk. Pasit nem.
Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk. Pasit nem.
Senki????
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 09:02

Ma este egy masszázst szeretnék páromnak,a végén ráélveznénk, hely kellene. Érd és környéke.
Sárváron vagy Bükön lesz ismerkedésre nyitott pár a szaunarészelgen? Ma vagy akár a hét folyamán?
Ma este egy masszázst szeretnék páromnak,a végén ráélveznénk, hely kellene. Érd és környéke.
Sziasztok!
Ugyan nem vagyok szakképzett masszőr, de azt mondják jól csinálom.
S legfőképp imádom is
Ha esetleg így is szóba jöhetek nagyon szívesen.
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan nem vagyok szakképzett masszőr, de azt mondják jól csinálom.
S legfőképp imádom is
Ha esetleg így is szóba jöhetek nagyon szívesen.
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs masszőr?
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Volt már innen valaki a sauna69-ben péntek este?
Ha igen tudna róla írni pár mondatot, hogy milyen, mire lehet számolni?
Köszönöm!
Volt már innen valaki a sauna69-ben péntek este?
Ha igen tudna róla írni pár mondatot, hogy milyen, mire lehet számolni?
Köszönöm!
Sziasztok. Hölgy részére masszőr vagy ( elvadult gondolat ) masszőz kerestetik......Aki több masszázstechnikában gyakorlott és profi, aki járatos az erotikus masszázsban is, aki rendelkezik megfelelő masszázsra alkalmas eszközökkel, aki kellően mobilis, aki ha úgy alakul akkor nem ijed meg egy kis kalandtól......csak úgy ennyi
Üdv:

Üdv:
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok! Délután lesz ma közületek valaki, Bükfürdőn? Jelezhet privátban is.
Holnap estére hölgynek masszőr? Hely kellene.
Sziasztok! Páromat szeretném meglepni egy erotikus masszázzsal, egy profi masszőrtől. Létezik ilyen? Nem az online tanfolyamom végzett masszőröket keresem. Valaki lepte már meg a párját ilyennel?
Köszi.
Köszi.
Én kérek elnézest hogy elütöttem
(Ez egy válasz 30asvasmegyei üzenetére (2024. 06. 01. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

dagadtak, ill. hölggyel
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 17:38

Massázsra keresek hölgyet, ésetleg párt. Helyem Vas megyében van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja. Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni.
Massázsra keresek hölgyet, ésetleg párt. Helyem Vas megyében van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja. Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni.
Csók AésA a jövő hetvégén Demjénben ismerkednénk!!
Valós értelmes párként barátnőt keresnénk főleg a Férj örömére és az enyémre hogy mással szexelne az én jelenlétemben ... Üdv és CSóK
Valós értelmes párként barátnőt keresnénk főleg a Férj örömére és az enyémre hogy mással szexelne az én jelenlétemben ... Üdv és CSóK
Holnapi találkozás a Lukács fürdőben??