Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Halló !!! Holnap valaki bükkfürdőre nem jön ???
Hölgyet masszíroznék,erotikus ,sima.Hely kellékek adottak. Szombathely
Lukács naturista szauna részébe jön ma valaki? Hölgyek, párok?
Ma megy közületek valaki Bükfürdőre?
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén!
Érd-Bp. és környékén!
Sziasztok!
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Aktuális még?
Aktuá8lis még?
(Ez egy válasz Bella78 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 23:02

Masszőr férfit keresünk, aki el is jönne hozzánk. Békéscsaba közelében. Bővebb infó privátban!!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén!
Érd-Bp. és környékén!
Itthoni kerti jakuzzimba keresek hétvégére hölgyet vagy párt. Itt is aludhatsz. Autóval hozlak, viszlek.
Sziasztok!
Zsolti vagyok
Párt , házaspárt keresek szoboszlói kirucanáshoz, wellnes discó stb...
Puszi nektek privire
Zsolti vagyok
Párt , házaspárt keresek szoboszlói kirucanáshoz, wellnes discó stb...
Puszi nektek privire
Huu az nagyon jo hely .naturista szaunavilág szuper a fürdőbe oda sokat jàrok
meddig lesztek karosba ?

Sziasztok holnaptól Zalakaroson leszünk párokkal ismerkednénk írj privátban

Sziasztok. Kecskemétről vannak itt aki szeret és tud masszírozni?
Sziasztok!
A hétvégén Gyulán ismerkednénk…, csak párral.
Szombaton éjszakai wellness, Várfürdőzés.
A hétvégén Gyulán ismerkednénk…, csak párral.
Szombaton éjszakai wellness, Várfürdőzés.
Holnapra keresnék stabadidős tevékenységet. Masszírozom is, de egyéb kényeztetésben is benne lennék észszerű távolsagon belül
Hölgy, pár vagy esetleg pasi
Hölgy, pár vagy esetleg pasi
Sziasztok!
Lukács Fürdőben szívesen ismerkedek párral, hölggyel.
L.
Lukács Fürdőben szívesen ismerkedek párral, hölggyel.
L.