Sziasztok! Most Vasárnap (07.28.) megy innen valaki Bükfürdőre szaunázni? Imádom a Jakuzzit is, amikor beindul a bugyorgás és elindul a kezek játéka a vízben.
Sziasztok! Nem ismerkedés céllal mentem de ugy jött össze
(Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 07. 23. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 17:27

Sziasztok! balatonberényi naturista strandon volt valaki ismerkedési céllal? tapasztalata van valakinek esetleg?
Megy ma valaki az AquaWorldbe?
Kedves intelligens ápolt pasiként ismerkednék párral Keszthely és környékéről délután
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Péntek-Szombat Zalakarosban párral ismerkednénk

Ma este ráckevei szaunaesten pár, férfi, nő (hetero) társaságát szívesen vesszük.
Nem, az illető soha nem volt "hivatalosan" masszőr a DL-ben!
Az, hogy valaki visz magával masszázsolajat és önjelölként hirdeti magát a klub oldalán, illetve így (is) próbál hölgyek közelébe jutni, az egy másik történet. Eddig ezzel persze még nincs is baj. Viszont amikor valaki, már másnak/másoknak kiadva magát, mindenféle csellel, praktikával és trükkel (próbálok finoman és nyomdafestéket tűrően fogalmazni) téveszt, vezet meg embereket, ott már van baj!
Erről is tudnának itt mesélni, sőt olyanok, akik korábban ráadásul még barátként is tekintettek rá!
Nyilván az nem vitatható, hogyha a Ti személyes tapasztalatotok legalább pozitív volt!
(Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 10:00

Csakegypasi járt nálunk,masszírozta a nejem,bizony isten tökéletesen meg volt elégedve,a nejem. Több alkalommal volt ö a Dremlandba is masszőr. Szóval csak ennyit akartam leírni.
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg!
Sziasztok
Csütörtöktől Gyula környéken leszünk szívesen várjuk a csatlakozni vágyókat !
Csütörtöktől Gyula környéken leszünk szívesen várjuk a csatlakozni vágyókat !
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! smile csak olyat aki el is jön
Hölgy, pár a Danubius Marine hotelben Füreden ismerkedne?
Sziasztok! balatonberényi naturista strandon volt valaki ismerkedési céllal? tapasztalata van valakinek esetleg?
Sziasztok!
pár zalakarosban ma?

Sziasztok!
Ma lesz valaki közületek Sárváron?
Ma lesz valaki közületek Sárváron?
Sziasztok!
Ráckevei naturista estekről valakinek van tapasztalata? Lehet ott ismerkedni esetleg?
Válaszokat privátban várnánk ha lehetséges köszönjük.
Ráckevei naturista estekről valakinek van tapasztalata? Lehet ott ismerkedni esetleg?
Válaszokat privátban várnánk ha lehetséges köszönjük.
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Keresek valakit ami jól megmasszíroz Fehérvár, Mór térségében. Vékony 50-es pasiként szeretném élvezni. Akár oda-vissza alapon. Utazni tudok normál keretek között és ha van értelme.
Keresek valakit ami jól megmasszíroz Fehérvár, Mór térségében. Vékony 50-es pasiként szeretném élvezni. Akár oda-vissza alapon. Utazni tudok normál keretek között és ha van értelme.
Sziasztok!
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Hát, az igazság az, hogy ő sosem volt a Dreamlandben masszőr. Írták nekem privátban, hogy a Dreamlandben már több mint egy éve nincs masszőr. Az hogy ő kiírogatja az üzenőfalukra, az semmit sem jelent. Azt is nehezen hiszem el hogy Debrecenből elment hozzátok Veszprémbe.
(Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 10:00

Csakegypasi járt nálunk,masszírozta a nejem,bizony isten tökéletesen meg volt elégedve,a nejem. Több alkalommal volt ö a Dremlandba is masszőr. Szóval csak ennyit akartam leírni.