Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Magamnak keresek masszőrt hétfőre Bük vagy Sárvár környékén.
Zalakarosba párokkal ismerkednénk!
Klau & Peti

Sziasztok! A hőség ellenére tervezi pár a Ráckevei szaunaestet?
Ma délutánra Vas megyéből utazni tudó hölgyet keresek aki eljönne nudizni. Többit privin.
Sziasztok Balatonberényben vagy Zalakaroson holnap valaki?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Mezőkövesd wellnessben valakik esetleg?
Sziasztok! Párral ismerkednék, csatlakoznék tartósabb dologra. Közös szabadidő, programok, stb. Elsősorban Miskolc és Borsod megye,de ha valaki komoly írhat bárhonnan, a többi alakul.

Bükfürdő Sárvár valaki?
Sziasztok
Augusztus elején tervezem hogy Sárvár szaunát meglatogatni egy hölgy ismerőssel.
Érdemes menni ilyenkor?
Vannak azért mások is.
Vagy hová érdemes menni ahol meztelenül lehet szaunazni és vannak párok hölgyek.
Augusztus elején tervezem hogy Sárvár szaunát meglatogatni egy hölgy ismerőssel.
Érdemes menni ilyenkor?
Vannak azért mások is.
Vagy hová érdemes menni ahol meztelenül lehet szaunazni és vannak párok hölgyek.
Válaszoltam
(Ez egy válasz Azazel7903 üzenetére (2024. 07. 26. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam !
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2024. 07. 26. péntek 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Szerintem én ott leszek
Bük környékén masszőr?
Sziasztok.
Jövöhéten a Velencei Resort&Spa-ba leszek.
Remélem a szauna világa tartogat meglepetéseket.
Valakinek tapasztalat onnan?
Jövöhéten a Velencei Resort&Spa-ba leszek.
Remélem a szauna világa tartogat meglepetéseket.
Valakinek tapasztalat onnan?
Sziasztok! Most Vasárnap (07.28.) megy innen valaki Bükfürdőre szaunázni? Imádom a Jakuzzit is, amikor beindul a bugyorgás és elindul a kezek játéka a vízben.
Sziasztok! Nem ismerkedés céllal mentem de ugy jött össze
(Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 07. 23. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 17:27

Sziasztok! balatonberényi naturista strandon volt valaki ismerkedési céllal? tapasztalata van valakinek esetleg?
Megy ma valaki az AquaWorldbe?