Sziasztok kedves ápolt diszkrét 37 éves pasiként ismerkednék párral minden jóra Zala Vas Somogy Veszprém megye
Sziasztok! Holnap délután/este Bükfürdőn a Greenfieldben leszek, esetleg valakivel ismerkedés? Keress privátban kérlek!

Sziasztok! Kép nélküli hölgyre elég nehéz lesz jelentkezőket találni sajnos .
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 06:02

Még mindig keresek hellyel rendelkező srácot ma délutánra,Budapest és környéke. Masszírozni, simogatni, ráélvezni a hölgyre.
Még mindig keresek hellyel rendelkező srácot ma délutánra,Budapest és környéke. Masszírozni, simogatni, ráélvezni a hölgyre.
Berényi nudi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 31. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 21:40

Törölt felhasználó (4746562)

Sziasztok
Jövő héten kedden megyek egy hölgy ismerőssel Sárvár szaunába.
Hallottam hogy valahol van olyan rész ahol lehet meztelenül napozni.
Azt mondták hogy terasz rész a tetőn.
Ha valaki tud róla tobb infót írja meg legyszives.
Sziasztok
Sziasztok 40 éves hölgynek keresek erotikus masszázst Veszprémben, még soha nem próbálta, ezért kérem, csak hozzáértő írjon.
Sziasztok! Lányt keresek, vagy párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Ha komoly a dolog és tudunk egyeztetni, ésszerű távolság is megoldható.
Sziasztok. Pécsen vagy Nagykanizsán keresnék hellyel rendelkező masszőrt aki megmasszírozná a párom. Szeretném meglepni egy yóni masszázzsal. Segítsetek.
Ma a Lukácsban leszek, dobj egy sort, ha hölgy vagy pár vagy és éppen arra jársz.
Helyel rendelkező srácot keresünk csütörtök délutánra,Budapest és környéke.
Jövő héten nem tud valaki nudista fürdőzést?
Zalakaros-Hévíz környékén párokkal ismerkednénk!
üdv Klau Peti

Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Budapesti masszőr?
Sziasztok! Hétvégén ki jön Kehidára?
Csütörtök délután, este felé helyell rendelkező masszőrt keresünk. Budapest vagy Érd környékén.
Aqua world ben lany vagy par valamikor?
Sziasztok! Kötetlen, de tartós dologra, szabadidő eltöltésére, közös programok stb. keresek lányt, nőt, vagy párt. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha komoly a dolog a távolság áthidalható.Valaki?
Masszírozok Mosonmagyaróvár környékén igényes környezetben képzett masszőrként.