Budapesten masszőr?
Holnap egy hölgy társaságában együtt töltjük a napot Sárvár szaunában.
Párok hölgyek valakik esetleg lesznek.
Szívesen ismerkedünk a többi majd ott alakul.
Nyitottak vagyunk mindenre.
Privát üzenetben írjatok légyszi.
Párok hölgyek valakik esetleg lesznek.
Szívesen ismerkedünk a többi majd ott alakul.
Nyitottak vagyunk mindenre.
Privát üzenetben írjatok légyszi.
Zalamegyében ismerkednénk oárokkal! Klau & Peti
Sziasztok augusztus 7-11-ig a Hotel Bellevue Esztergom szállodában leszek. Akinek érdekes lehetek privátban keressen. Elsősorban hölgyeket, esetleg párokat keresek.
Hozzá értő szauna mester vezetése elengedhetetlen tényező volt a sikerben!
Ragyogó napsütés, és kissé szeles idő fogadott bennünket. Igényes kialakítás, kedves vendéglátók jellemzik a helyet. Párosunk Hölgy tagja a masszőr kezei között lazulhatott. A szauna szeánsz során felforrósodott a levegő, pompás illatok terjengtek. Remekül éreztük magunkat! Köszönjük szépen! Biztosan megyünk még!
Egerszalók Saliris hétfőtöl-csütörtökig valaki(k)?
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Holnap házaspár lesz esetleg Kecskemét fűrdőbe innen?
Sziasztok, Gyomaendrődön valaki?
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!

Zalakarosba párokkal ismerkednénk

Sziasztok! Ma délután Bükfürdőn ismerkednék.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Sziasztok!
Jön ma este ismerkedésre nyitott pár vagy hölgy Gyulán az éjszakai fürdőzésre?
Jön ma este ismerkedésre nyitott pár vagy hölgy Gyulán az éjszakai fürdőzésre?
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek kellemes kikapcsolódásra, tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha valaki komolyan gondolja, minden csak megbeszélés kérdése.

Sziasztok! Ha itt van az az 50-es pár, rövid hajú úrral és szőke hajú, nagy és gyönyörű mellű, csodás feleséggel, akikkel a benti hátsó medencékben szemeztünk és beszéltünk pár mondatot, akkor írjatok rám, hogy meg legyen az esélye a folytatásnak
Sziasztok! Szeptemberi 4 napos wellnessre hölgy partnert keresek
Sziasztok! Holnap lesz valaki Veszprém vagy Zala megyében valamely termàlfürdőben?