Sziasztok! Hétvégén Keszthelyen a hotel Carbonában leszünk! Lesz ott pár?
Most hétvégén, péntek délutántól vasárnap délutánig tartó időszakban keresek férfit, női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, többes tapasztalattal rendelkező, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem van Nagykanizsán.
Igényes, 3-as, cuckold, vagy masszázs iránt érdeklődő párral ismerkednék, intelligencia adott és elvárt! 30-as, sportos, kedves ápolt srác vagyok! Pénteken közös wellness is érdekelne ismerkedéssel Pest megyében!üzenetben keressetek kérlek!
Sziasztok
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
A Dunántúlon, ill. a Balaton körül párokkal és hölgyekkel ismerkednék, utazni tudok, szeretek masszírozni is.
Sárvár,Spirit hotelben ,nudi szauna?
Csütörtök estére Egerszalókon vagy Demjénben egy éjszakára szállást keresnénk ! Szívesen vennénk az adatlapunknak megfelelő férfi csatlakozását is a fürdőben ! Valaki ?
Csütörtök estére Egerszalókon vagy Demjénben egy éjszakára szállást keresnénk ! Szívesen vennénk az adatlapunknak megfelelő férfi csatlakozását is a fürdőben ! Valaki ?
Ill jakuzziznánk
Ma szaunáznánk Bp vagy nagyon közelébe
Yoni masszázst ismerő pasit vagy ilyen tagú párt keresnénk.
Pároknal akár párcsere is lehetséges. Pasiknál nem biztos a viszonzás...
Kérlek ennek fényében írjátok és csakis privátban

Pároknal akár párcsere is lehetséges. Pasiknál nem biztos a viszonzás...

Kérlek ennek fényében írjátok és csakis privátban

Sziasztok
Celldömölkön a Vulkán fürdőben MA ismerkednék…
Moto
Celldömölkön a Vulkán fürdőben MA ismerkednék…

Moto
Szeptember 9-11 között valahol, bárhol jó, hölgy vagy pár lesz szauna vagy hotelben?
Igényes pasi vagyok
Igényes pasi vagyok
Sziasztok! Párok, hölgyek mentek ma szaunázni? Bük, sárvár vagy celldömölk? Szívesen csatlakozna fiatal, kedves, sportos srác
Sziasztok!Érzéki,kényeztető masszírozás hölgyek párok számára!
Párt keresünk balaton deli pátján privát szauna jakuzzis bulira!!!
sziasztok!!! párt keresünk jövő hétre privát saját szaunába jakuzzis estére
sziasztok
párok nem megy ma valaki veszprém vagy zala megyéböl Sárvára vagy Hévízre vagy Bsrénybe ?szívesen csatlakoznák
párok nem megy ma valaki veszprém vagy zala megyéböl Sárvára vagy Hévízre vagy Bsrénybe ?szívesen csatlakoznák
Hajdúszoboszlón valaki?
sziasztok párokat keresek egy jó fürdözésre
nem megy valaki ma Sárvára vagy hévizre ?
szívesen csatlakoznék de álom az egész napot anyagilag is szívesen
írjatok
nem megy valaki ma Sárvára vagy hévizre ?
szívesen csatlakoznék de álom az egész napot anyagilag is szívesen
írjatok