Sziasztok!
Én szívesen megmasziroználak! (Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 12:56
Én szívesen megmasziroználak! (Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Yoni masszázst ismerő pasit vagy ilyen tagú párt keresnénk.
Pároknal akár párcsere is lehetséges. Pasiknál nem biztos a viszonzás...
Kérlek ennek fényében írjátok és csakis privátban
Pároknal akár párcsere is lehetséges. Pasiknál nem biztos a viszonzás...
Kérlek ennek fényében írjátok és csakis privátban
Szeptemberi wellnessre keresünk párt izgalmas hosszú hétvégére
Sziasztok.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Tapolca és környéke csak.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Google chaten elérhető.
Köszönjük
Sziasztok!
Én egy többesben jártas pasi vagyok szívesen segítenék a párodnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 16:56
Én egy többesben jártas pasi vagyok szívesen segítenék a párodnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4753102)
Sziasztok.
Google chaten elérhető.
Köszönjük
Google chaten elérhető.
Köszönjük
Sziasztok!
Szeptember 31-.én megyek egerszalókra a Saliris nudista részére.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral.
Szeptember 31-.én megyek egerszalókra a Saliris nudista részére.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral.
Sziasztok. Holnap délután irány Magyarhertelend.
Sziasztok. Szívesen masszíroznék 40-55 év közötti hölgyet vagy pár hölgytagját a párjával közösen. Nem elvárt semmilyen viszonzás. Magas sportos kedves és türelmes, a partnerem rezdüléseire odafigyelő 50 éves férfi vagyok. Nem masszőr a foglalkozásom!
Nőt maszíroznék igény esetén nyalással befejezve Sopron-Bécs környékén
Bp-en masszőr?
Sziasztok!
Ma jön pár vagy hölgy szauna69- be?
Swinger én jártas 41 éves sportos hetero pasi vagyok
Ma jön pár vagy hölgy szauna69- be?
Swinger én jártas 41 éves sportos hetero pasi vagyok
Sziasztok ma Tamási fürdőben kis kaland . Bisex férfi és párja …
Hétvégén masszázs Karcagon hölgyek párok és pasik számára.
Van most pár vagy hölgy innen a salirisba?
Holnap du Bükfürdőn ismerkednék.
Este esetleg valakik a hevizi kifolyón?
Sziasztok, a szauna 69-ben, magnumban mennyire szoktak lányok lenni?
Xplore night ról tud valaki részletesebben beszámolni?
Xplore night ról tud valaki részletesebben beszámolni?
Sziasztok! Gyógymasszőrként a Balaton térségében vállalok teljes test illetve részleges (arc, talp, hát) masszázst hölgyek részére. Masszázs variációk természetesen variálhatók. Kérlek ne 1-2 órával előtte írjatok rám mert valószínűleg nem lesz szabad időpontom! Szép napot mindenkinek
Nagykanizsán a thai masszázsnál volt már valaki?
Kecskeméten hölgynek erotikus masszással kedveskednék párok is szóba jöhetnek bi ben is benne vagyok aktívként adjatok elérhetőséget
Sziasztok Bükfürdőre megy valaki közületek,ma?

dave6