Esztergomi szaunába holnap vagy szombaton innen valaki, lány pár fiú?
Üdv! Hétvégén Zalakaroson leszünk ketten egy Wellness hotelben. pár lesz-e arra?
Szombat délelőtt?
(Ez egy válasz motorosnudista üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma sajna nem, de máskor nem lenne rossz.
(Ez egy válasz Tom71 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 09:00

Sziasztok! Lesz ma pár az esztergomi szaunában, akik szívesen vennének egy diszkrét kukkolót ?
Sziasztok. Holnap este csak masszásra hellyel rendelkezőt keresek. Budapest
Sziasztok! Hajdúszoboszlón van naturista szanuna ?
Ma délután Mosonmagyaróvári termálban valaki ismerkedni?
Sziasztok, ha legutóbb nem volt olyan szörnyű….
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 08:25

Sziasztok. Csak masszásra párt,vagy pasit keresek. Péntek este

Sziasztok! Lesz ma pár az esztergomi szaunában, akik szívesen vennének egy diszkrét kukkolót ?
Péntek napközben büki szaunavilágban hölggyel,párral izzadnék...
November 9-én Egerszalókon vagy Demjénben a fürdőben ( megbeszélés alapján ) szívesen vennénk hetero férfi közeledését párosunk hölgytagja felé ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok! 9.-e,vagy 10.-ére keresünk korban hozzánk illő párt szauna programra. Vas,Zala,Veszprém megyében.

Holnap napközben Egerszalókon a Salirisbe ismerkednék
Sziasztok lánnyal párral ismerkednènk Budapest ès környékén.
Decemberben 23-27 között Gyulán leszünk ott is szívesen talizunk.
Decemberben 23-27 között Gyulán leszünk ott is szívesen talizunk.
Szia . Meghívlak ausztriába egy napi wellnesszre -szaunázásra .Hölgyek , csajok !
Sziasztok!November 12.-én igényes pár,illetve hölgy a Bük-i szaunavilágban?További szép estét!Üdv
Péntek esti wellnessprogramra (Pest megxe) keresek ismerkedni vágyó, igényes, értelmes párost, akik nyitottak egy 30-as, kedves, sportos srácra, aki profin masszírozni is tud. Beszélgetés, kukkolás, kalandozás, mind szóba jöhet hetero alapon. Privátban keressetek kérlek!