Kétszer voltam eddig , mindkét alkalommal 6-7 pár volt....
(Ez egy válasz hotbunny üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 10:39

Sziasztok! A szauna69, illetve a magnum szauna nyílt napjairól nem nagyon esik szó. Párként mennénk valamikor, szoktak lenni más párok vagy nálunk lenne nagy eséllyel az egyetlen punci?

Sziasztok jön ma hölgy vagy pár a Ceglédi naturista fürdőzésre?
Négyen megyünk (2pár) reméljük jó lesz....
(Ez egy válasz Brajli72 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Keszthelyi Helikon hotelban töltjük a hétvégét. Párokkal szívesen ismerkedünk!
Keszthelyi Helikon hotelban töltjük a hétvégét. Párokkal szívesen ismerkedünk!
Sziasztok!
Ma este lessz valaki Ráckevén?
59éves pár.
Ma este lessz valaki Ráckevén?
59éves pár.
Köszönjük szépen az infót!
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 15:24

Ma lesz először megtartva ott ez az esemény, 20 órától 0 óra 30-ig..
A fürdő honlapja szerint a szauna, a medencetér és a medencék textilmentesen használandók!
A medencetérben emlékeink szerint két melegvizes medence, egy élmény medence és egy gyerek medence található. Minden bizonnyal az utőbbi használata kizárva az este során.
A fürdő honlapja szerint a szauna, a medencetér és a medencék textilmentesen használandók!
A medencetérben emlékeink szerint két melegvizes medence, egy élmény medence és egy gyerek medence található. Minden bizonnyal az utőbbi használata kizárva az este során.
Ma lesz először megtartva ott ez az esemény, 20 órától 0 óra 30-ig..
A medencetérben emlékeink szerint két melegvizes medence, egy élmény medence és egy gyerek medence található. Minden bizonnyal az utőbbi használata kizárva az este során. (Ez egy válasz izgalmakragondoltunk üzenetére (2025. 02. 21. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 15:11
A medencetérben emlékeink szerint két melegvizes medence, egy élmény medence és egy gyerek medence található. Minden bizonnyal az utőbbi használata kizárva az este során. (Ez egy válasz izgalmakragondoltunk üzenetére (2025. 02. 21. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Cegléden mennyi medence használható és milyenek?(i Köszi az infót)
Köszönjük szépen! Megnézzük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 19. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 19:38
Törölt felhasználó (4761084)

Sziasztok!
Talán Egerszalókon van naturista szauna, de nem vagyok benne biztos. Demjénben éjszakai fürdő van, sötét van, bármit lehet. Inkább fix párt hívjatok, ismerkedni nem nagyon lehet sajnos (tapasztalat).
Talán Egerszalókon van naturista szauna, de nem vagyok benne biztos. Demjénben éjszakai fürdő van, sötét van, bármit lehet. Inkább fix párt hívjatok, ismerkedni nem nagyon lehet sajnos (tapasztalat).
Szép napot. Köszönjük szépen, Ráckevét ismerjük és szeretjük is, de most valami hasonló más helyet is szeretnénk megismerkedni.
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 17:01

Sziasztok szép napot. Mi ráckevét szoktuk látogatni. Jó hangulat és szállás is van. Olvass utána ha gondolod.
Cegléden mennyi medence használható és milyenek?(i Köszi az infót)
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 16:23

Viszont Cegléden pénteken este naturista fürdőzés és szaunaest lesz...
Demjéni Tófürdőre jár? Járt valaki? Infó jöhetne privátban!
Sziasztok!
Írtam nektek privátban.
Köszönöm ha válaszolok. (Ez egy válasz hotbunny üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam nektek privátban.
Köszönöm ha válaszolok. (Ez egy válasz hotbunny üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! A szauna69, illetve a magnum szauna nyílt napjairól nem nagyon esik szó. Párként mennénk valamikor, szoktak lenni más párok vagy nálunk lenne nagy eséllyel az egyetlen punci?

Greenfield Hotel aprilisban, lesz ott valaki/k?
PM

Ma Győrben a szaunaprogramokon lesz valaki?
Szia,ott ma lesz az első.
(Ez egy válasz C-max üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Állítólag ez lesz az első,mi is készülünk....
(Ez egy válasz C-max üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre én is kiváncsi lennék. Mennék én is szoló pasiként
(Ez egy válasz hotbunny üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ceglédi fürdő naturista szaunaestjével van valakinek tapasztalata? Lenne pár kérdésem. Privátban írjatok kérlek

Sziasztok
Feltétlen kipróbáljuk..
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 16:23
Feltétlen kipróbáljuk..

Viszont Cegléden pénteken este naturista fürdőzés és szaunaest lesz...