Sziasztok!Holnap delutan Egerszalok Salirisben a wellness reszlegen,parral ismerkednek.Igenyes,kedves ferfi vagyok,irjatok privatban,koszi.
Csongrádon van hölgy akinek lenne kedve szaunázni
2025. február 28-tól március 03-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes pasiként ismerkednék párral kis kalandozáshoz játékhoz. Zala és szomszéd megyékből párhoz csatlakoznék autóskalandhoz v esetleg kukkolnék. Netán kapok egy címet szívesen meglátogatnálak benneteket, elmennék hozzátok hölgyet kinyalnám megujjaznám vagy kukkolnák és távoznék. Esetleg autóskaland megbeszélt helyen
Sziasztok. 28-án Ráckevén leszünk. Szívesen ismerkedünk.
Március 1 este, miskolci wellness szállodában 1 pár+ pasi várja lányok-párok jelentkezését privát üzenetben!
Sziasztok! Ma valaki(k) Győrbe? RQ szauna este? 20-24ig! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék! Igényes, izmos pasi vagyok! Írjatok!
Sziasztok!
Most hölgy vagy pár az Oriental Spaban vagy Aquawirldben aki ismerkedne?
Most hölgy vagy pár az Oriental Spaban vagy Aquawirldben aki ismerkedne?
Holnap valaki jöd délelőtt a Debreceni termál szaunába?
Kedves Párok! 25-én kedden napközben /főleg délelőtt/ házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Ma a Ráckevei wellness részlegben keresünk igényes hetero férfit masszázsra harmadiknak.( Helyünk van.)
Olyan párt keresek akik szeretkeznének előttem! Mezőkövesd kőrnyéke!
Ma este fiatal párként leszunk a győri fürdőben
párokat vagy akar szóló pasit/nőt keresunk
Naturista éjjeli fürdő lessz 20:00-24:00

Naturista éjjeli fürdő lessz 20:00-24:00
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!
Tegnapi Cegléd az "ÖTÖST" érdemel!!
Ha lesz folytatása bíztos megyünk!!
Ha lesz folytatása bíztos megyünk!!
Szép napot valakik esetleg Herceghalom Abacus hotel hetero férfi pár vagy hölgy.Hétfőig vagyunk .Privátba keresetek minket.
Ma este erotikus masszázst nyújtok lakásomon. A képzeletednek csak a fantáziád szabhat határt.
Ma szauna-wellness est !19.00-2.00 ig.
én is megnézném a párommal, milyen egy ilyen este de mikor szokott lenni?
(Ez egy válasz hotbunny üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 10:39

Sziasztok! A szauna69, illetve a magnum szauna nyílt napjairól nem nagyon esik szó. Párként mennénk valamikor, szoktak lenni más párok vagy nálunk lenne nagy eséllyel az egyetlen punci?

Kétszer voltam eddig , mindkét alkalommal 6-7 pár volt....
(Ez egy válasz hotbunny üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 10:39

Sziasztok! A szauna69, illetve a magnum szauna nyílt napjairól nem nagyon esik szó. Párként mennénk valamikor, szoktak lenni más párok vagy nálunk lenne nagy eséllyel az egyetlen punci?