Kedves Párok! 25-én kedden napközben /főleg délelőtt/ házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Sziasztok!Ma Egerszalok Salirisben wellness reszlegen parral ismerkednek,kedves,igenyes pasi vagyok.irj privatban koszi.
gyere hozzánk egyre többen járnak onnan .puszi.Meli
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 17:43

Hàt az a Ráckeve az nem jött be nekem annyira.De kinek mi!!..Szaunàba mint a szardiniák ,pár egy sem .Majd máskor
Kedves Párok! 25-én kedden napközben /főleg délelőtt/ házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Jacuzzis házibulira keresek jelentkezőket ! Üzeneteket privátban várok !
Mi mikor voltunk volt tobb par is.
Mi meg szexeltunk egy jot az egyik oltozoben
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 17:43
Mi meg szexeltunk egy jot az egyik oltozoben

Hàt az a Ráckeve az nem jött be nekem annyira.De kinek mi!!..Szaunàba mint a szardiniák ,pár egy sem .Majd máskor
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 13:16

Ezen a héten pénteken kik mennek Ráckeve textilmentes szaunázásra!???
Sziasztok! Én gondolkozom rajta, lehet h megyek egy kicsit kikapcsolódni! Ha gondoljátok írjatok
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 13:16

2025.03.01.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye:Erotikus hangulat!Jelzezes farsangi mulatság!!Gésa lányok éjszakája!
-Jelmez bontás(Vetköztetés!mit takar a jelmez)
-Legjobb jelmez verseny
-eredményhírdetés
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! Babgulyás Timikével
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye:Erotikus hangulat!Jelzezes farsangi mulatság!!Gésa lányok éjszakája!
-Jelmez bontás(Vetköztetés!mit takar a jelmez)
-Legjobb jelmez verseny
-eredményhírdetés
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! Babgulyás Timikével
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A héten valamelyik délelőtt Szalókon a Salirisbe ismerkednék
Sziasztok!Holnap delutan Egerszalok Salirisben a wellness reszlegen,parral ismerkednek.Igenyes,kedves ferfi vagyok,irjatok privatban,koszi.
Csongrádon van hölgy akinek lenne kedve szaunázni
2025. február 28-tól március 03-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes pasiként ismerkednék párral kis kalandozáshoz játékhoz. Zala és szomszéd megyékből párhoz csatlakoznék autóskalandhoz v esetleg kukkolnék. Netán kapok egy címet szívesen meglátogatnálak benneteket, elmennék hozzátok hölgyet kinyalnám megujjaznám vagy kukkolnák és távoznék. Esetleg autóskaland megbeszélt helyen
Sziasztok. 28-án Ráckevén leszünk. Szívesen ismerkedünk.
Március 1 este, miskolci wellness szállodában 1 pár+ pasi várja lányok-párok jelentkezését privát üzenetben!
Sziasztok! Ma valaki(k) Győrbe? RQ szauna este? 20-24ig! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék! Igényes, izmos pasi vagyok! Írjatok!
Sziasztok!
Most hölgy vagy pár az Oriental Spaban vagy Aquawirldben aki ismerkedne?
Most hölgy vagy pár az Oriental Spaban vagy Aquawirldben aki ismerkedne?