Sziasztok! Szívesen masszíroznék ( nem, fiúkat nem ), a pár Hölgy tagját, vagy akár szingli Nőt is. Abszolút önzetlenül, nem kérek semmit cserébe, nekem elég ha azt látom, hogy élvezed.

Sziasztok! Ma vagy holnap a debreceni termálban valaki? Pár vagy hölgy aki ismerkedne hetero alapon?!
Sziasztok,
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Kedves Párok! 28-án pénteken este házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Holnap Szalókon aSalirisbe ismerkednék
Ma este DEMJÉNBEN hölgy vagy pár?
Budapesten masszázst keresek,szeresd ha spriccel..
Sziasztok!Hölgyekkel párokkal ismerkednék szerdàn a Kecskemèti fürdő naturista szauna napján!
Kedves Párok! 28-án pénteken este házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Sziasztok ma napközben lesz valaki küzületek Sárváron?
Sziasztok ! Szeretnék kipróbálni egy műpuncit ! Akár masszázs levezetéseként is...
Jó estét!Holnap igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?Szép estét!Üdv
Sziasztok!
Most Magnum szaunában hölgy vagy pár aki pasit keres?
Most Magnum szaunában hölgy vagy pár aki pasit keres?
Sziasztok!Szerdán a Kecskeméti fürdő naturista napra jön innen valaki?
Mi megyünk.
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 13:16

Ezen a héten pénteken kik mennek Ráckeve textilmentes szaunázásra!???
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a Kecseméti fürdővel ahól szerdánként van naturista szauna?
Van valakinek tapasztalata a Kecseméti fürdővel ahól szerdánként van naturista szauna?
Masszőr képzettséggel holgyet masszíroznék

Hölgyet masszíroznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok, Fehérvár Árpád fürdő tapasztalatok?
Kedves Párok! 25-én kedden napközben /főleg délelőtt/ házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.